ابراهيم آقامحمّدي نماينده مردم "خرم آباد و دوره چگني" در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار سياسي "خبرگزاري دانشجو" با پيش بيني رأي پايين فخرالدين دانش آشتياني گفت: ايشان در بين تمام گزينههايي كه تاكنون براي وزارت علوم معرفي شدهاند از كمترين شانس برخوردار است، مگر اينكه معجزهاي رخ بدهد.
وي در پاسخ به ادعاي برخي رسانهها كه رفتار مجلس در خصوص وزراي پيشنهادي علوم را "سهم خواهي" قلمداد مي كنند، با بيان اينكه "مگر وزارت علوم چه چيزي دارد كه ما بخواهيم از آن سهم خواهي كنيم" گفت: چگونه است كه وزير اقتصاد و بسياري ديگر از وزرا بالاترين آراء نمايندگان را مي آورند. اگر سهم خواهي است چرا فقط در خصوص اين يك وزارتخانه است.
وي با بيان اينكه "هيچ آدم عاقلي اين ادعا را نمي پذيرد" خاطرنشان كرد: حرف نمايندگان اين است كه وزارت علوم براي مردم از حساسيت برخوردار است زيرا فرزندانشان در آن تحصيل مي كنند و به آينده مملكت مرتبط است و آموزش عالي بايد وزيري داشته باشد كه بتواند اين كشتي سنگين را بر مسيري كه گرفتار موج هاي ناخوشايند نشود هدايت كند.
وي افزود: اين حرف ها از سوي كساني زده مي شود كه در شرايط فعلي به دنبال گماردن افرادي هستند كه آرامش را از فضاي علمي بگيرند. بنابراين اين حرف بي ربطي است و آنهايي كه آن را مطرح مي كنند خود به دنبال سهم خواهي هستند.
عضو كميسيون امنيت ملّي و سياست خارجي مجلس در پاسخ به اين سؤال كه "آيا صحت دارد كه فقط يك اقليت خاص در مجلس همواره با گزينه هاي معرفي شده از سوي دولت مخالفت مي كنند؟" گفت: اين يك جنگ رواني ناشي از بي سليقگي است. آنهايي كه اين حرف را مي زنند، راه عقل را بر روي خود بسته اند، زيرا اين چه اقليتي است كه حدود صد و شصت رأي دارد و آن اكثريت چه اكثريتي است كه حدود شصت رأي بيشترندارد.
وي تأكيد كرد: نمايندگان با تعهدي كه به نظام دارند و با لحاظ منافع مردم تصميم گيري مي كنند، هيچ كس هم تحت تأثير كسي نيست، سخنان موافق و مخالف شنيده مي شود و بعد تصميم گيري مي شود.
وي در خصوص برنامه ها و سوابق "فخرالدين دانش آشتياني" گفت: برنامه اي كه ايشان ارائه داده اند و نيز سوابقي كه دارند با سطح مسئوليتي كه قرار است بر دوش بگيرند هماوردي نمي كند. برنامه ها، برنامه هايي نيستند كه بتوانند تعالي بخش آموزش عالي باشند و دلايلي كه بتواند اثبات كند ايشان توانايي اين كار را دارند، در برنامه هايشان ديده نمي شود.
آقامحمّدي در پاسخ به اين سؤال كه "چرا دولت با علم به معيارهاي مدّنظر نمايندگان، گزينه هايي را معرفي مي كند كه آن معيارها را ندارند؟" گفت: دولت تحت فشار يك اقليت سهم خواه است كه مي خواهند آموزش عالي را پايگاه فعاليت هاي سياسي خودشان قرار دهند و از اين جايگاه بتوانند براي خودشان منفعتي دست و پا كنند. برخي ها نمي خواهند آموزش عالي در وضعيت ثبات و اعتدال قرار داشته باشد و به وظيفه اصلي خودش عمل كند.
وي با بيان اينكه يك اقليت زياده خواه، آموزش عالي را براي خود مي خواهند تصريح كرد: اين را همه مي دانند و گمانه زني هم نيست. و مي بينيم كه همه كساني كه براي وزارت علوم معرفي مي شوند همه از يك پايگاه سياسي و از يك مشرب فكري هستند.
وي با اشاره به صحبت هايي كه با برخي از اصلاح طلبان معتدل داشته، گفت: دولت مي تواند از اصلاح طلبان معتدل براي اين وزارتخانه استفاده كند.
وي افزود: ما مي گوييم كسي را بياوريد كه مورد قبول عامه دانشگاهيان باشد، شما كسي را مي آوريد كه مورد قبول جريانات سياسي خارج از دانشگاه باشد. چنين فردي نمي تواند كار بكند و فردا بايد تابع دستورات حزب خود باشد، اين به ضرر پيشرفت مملكت است و به تشنج كشيده شدن دانشگاه را در پي دارد و اين چيزي است كه دانشگاه آن را بر نمي تابد.