آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۹۳۶۷
قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

واکسن پنج گانه دفعات تزریق واکسن برای کودکان را کاهش می‌دهد

قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: واکسن پنج گانه دفعات تزریق و واکسیناسیون کودکان را کاهش می‌دهد و از سویی در هزینه و تعداد سرنگ‌های مصرفی در کشور صرفه جویی را به دنبال دارد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، فرهمند امروز در مراسم رونمایی از سرنگ پنج گانه در مرکز بهداشت و درمانی شهید قدوسی در مشهد گفت: امسال با وجود نام گذاری رهبر انقلاب اسلامی به سال اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی، شاهد تحول بزرگ در حوزه سلامت و بهداشت به همت مسئولان بوده‌ایم.

 

وی در ادامه با بیان این نکته که امروز روزی تاریخی برای حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود، افزود: امروز در حوزه سلامت در بحث ایمن سازی که مصوب وزارت بهداشت شده است، توانستیم به یک مرحله بزرگ دست پیدا کنیم و آن تزریق واکسن "پنتاوالان" است.

 

قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به واکس پنج گانه تصریح کرد: این واکسن دارای خصوصیات بسیار مهمی است که در واکسیناسیون کشور یک پدیده محسوب می‌شود.

 

فرهمند با اشاره به محتوای پنج واکسن موجود در واکسن پنج گانه گفت: هیموفیلوس آنفولانزا که عامل اصلی بیماری‌های مننژیت و پنومونی در کودکان و بزرگسالان است برای اولین بار تحت پوشش این واکسیناسیون قرارمی‌گیرد.

 

وی در ادامه با اشاره به اهمیت واکسیناسیون در کشور و ممانعت آن از مرگ و میر کودکان گفت: در خصوص بحث تهدید نسل و مشکلات کشور در کمبود جمعیت این نکته دارای اهمیت است که اگر بتوان جلوی مرگ میر کودکان در کشور را گرفت می‌توان جمعیت کشور را به بالای حد جانشینی رساند.

 

قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این نکته که در این واکسن بدن کودک همزمان در برابر پنج بیماری وکسینه می‌شود، افزود: در این واکسن پنج گانه کودک در برابر بیماری‌های هیموفیلوس آنفولانزا، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه و هپاتیتBواکسینه و نوزاد در سه مرحله دو، چهار و شش ماهگی این واکسن را دریافت می‌کند.

 

فرهمند این واکسن را در مسیر اقتصاد مقاومتی در کشور دانست و افزود: این واکسن تعداد دفعات دریافت واکسن را کاهش، در مصرف سرنگ در کشور صرفه جویی، هزینه وارده در خصوص مصرف سرنگ را نیز کاهش و موجب ارتقای سلامت کودکان می‌شود.

 

وی در پایان با بیان این نکته که واکسیناسیون پل ارتباطی ما با مردم به شمار می‌رود، خاطر نشان کرد: مردم به هر دلیلی به مرکز بهداشت سر نمی‌زنند؛ اما برای ترزریق واکسن خود به این مراکز آمده و در حقیقیت تزریق واکسن پل ارتباطی ما با مردم به شمار می‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
احمدذوالفقاری
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۴
تعدادزیادی ازبستگان درجه یک من به علت سرطان دستگاه گوارش فوت نمودند لطفاراهنمایی فرماییدچگونه وکجاتست غربالگری انجام بدم.متشکرم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار