به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرم آباد، حجت الاسلام حسینی شب سه گذشته در جلسه معاونین آموزشی، مدیران گروه معارف و مسئولان نهاد رهبری در دانشگاه های لرستان که با هدف بررسی مشکلات گروههای معارف در خرم آباد برگزار شد، گفت: اگر در خصوص شبهات ارتباط دختر و پسر وقت نگذاریم جوانان ما از دست میروند و با این حال انتظاری که از اساتید گروههای معارف وجود دارد این است که دانشجویان را نسبت به خطرات این روابط آگاه کنند.
وی با بیان اینکه هستند دخترانی که از لحاظ علمی هم در وضعیت خوبی قرار داشتند؛ اما به دلیل روابطی که داشتهاند امکان ادامه تحصیل را از دست دادهاند، افزود: اساتید گروه معارف با ارتباطات فرهنگی که با دانشجویان برقرار میکنند، میتوانند آنها را در مقابل تهاجم فرهنگی واکسینه کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای لرستان بر ضرورت تفکیک جنسیتی در کلاسهای دروس معارف اسلامی تاکید کرد و گفت: متاسفانه برخی دانشگاهها اختلاط پسر و دختر را جدی نمیگیرند و کلاسهای دروس معارف را به صورت مختلط برگزار میکنند.
حسینی ادامه داد: با توجه به اینکه تعداد دانشجویانی که دروس معارف را انتخاب میکنند زیاد است؛ بنابراین تقسیم آنها در دو کلاس تفکیک شده کار دشواری نیست.
وی با تاکید بر اینکه گروههای معارف باید جایگاه خود را در سیاستهای کلی علم و فنآوری که توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شدهاند پیدا کنند، تصریح کرد: گروههای معارف در قبال سیاستهایی که رهبر معظم انقلاب آنها را ابلاغ میکند برای تحقق آنها باید با جدیت بیشتری وارد عمل شوند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای لرستان با بیان اینکه برای تحقق سیاستهای کلی علم و فنآوری در استان لرستان باید ظرفیتهای این استان شناسایی و با اعتماد به نفس در مسیر تحقق سیاستهای ابلاغی به کار گرفته شوند، گفت: یکی از بندهای سیاستهای کلی علم و فنآوری کشور پذیرش دانشجوی خارجی است؛ حال این سوال مطرح است که آیا دانشگاههای لرستان که با مشکلاتی همچون کمبود خوابگاههای دانشجویی مواجه هستند ظرفیت پذیرش دانشجوی خارجی را دارند.
حسینی تصریح کرد: استان لرستان برای اینکه در اجرای سیاستهای کلی علم و فنآوری از دیگر استانهای کشور عقب نماند باید هر چه سریعتر نسبت به عملیاتی کردن این سیاستها ورود پیدا کند.
وی در ادامه از حمایت نهاد رهبری در دانشگاههای استان جهت اجرای طرحهای ابتکاری گروههای معارف خبر داد و گفت: طرح نیاز محور، طرحی است که جایگزین طرح سوال محور شده است؛ بنابراین اساتید گروه معارف باید آن را جدی بگیرند.