به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرم آباد، رحمتی شب گذشته در جلسه معاونین آموزشی، مدیران گروه معارف و مسئولان نهاد رهبری در دانشگاههای لرستان که با هدف بررسی مشکلات گروههای معارف در خرم آباد برگزار شد، گفت: با وجود کمبود اعضای هیات علمی در گروههای معارف دانشگاههای لرستان این گروهها بیشترین واحدهای درسی را ارائه میدهند؛ به گونهای که در دانشگاه علوم پزشکی لرستان با وجود سه عضو هیات علمی 200 تا 300 واحد و در دانشگاه آزاد خرم آباد تا 400 واحد درس معارف ارائه میشود.
وی افزود: این در حالی است که در دانشگاه علوم پزشکی لرستان گروههایی را داریم که با پنج تا شش عضو هیات علمی بین 20 تا 40 واحد درسی را ارائه میدهند.
مدیر گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: با وجود کمبود اعضای هیات علمی در گروههای معارف اهدافی را که نظام از ارائه دروس معارف در دانشگاهها دنبال میکند محقق نمیشوند.
رحمتی پایین بودن میزان حقالتدریس و پرداخت توام با تاخیر حقالتدریس اساتید گروههای معارف را از دیگر مشکلات پیش روی گروههای معارف برشمرد و تصریح کرد: در دانشگاه علوم پزشکی پرداخت حقالزحمه اساتید معارف تا دو سال هم به طول میانجامیده است و با این حال امیدواریم که با روی کار آمدن تیم مدیریتی جدید این مشکل رفع شود.
وی بر ضرورت برگزاری کرسیهای آزادندیشی در کلاسهای دروس معارف تاکید کرد و افزود: طبق قانون اساتید معارف باید یک جلسه از جلسات تشکیل کلاسهای دروس معارف را به کرسی آزاداندیشی اختصاص دهند؛ اما این قانون رعایت نمیشود.
مدیر گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به فقدان نشریه مختص به گروههای معارف در دانشگاههای استان گفت: ضرورت دارد که یک نشریه علمی در حوزه معارف در دانشگاههای استان راهاندازی شود.