کد خبر:۳۶۹۴۶۱
از واقعیت تا تکذیب + سند

مسئول روابط عمومی دانشگاه باهنر کرمان : همایش دوستداران دانشگاه هیچ میهمان ویژه‌ای نخواهد داشت

روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان حضور برخی میهمانان ویژه را در همایش " دوستداران دانشگاه " تکذیب کرد.

به گزارش خبرنگار " خبرگزاری دانشجو " در کرمان ، پس از برگزاری جلسه‌ خبری همایش "دوستداران دانشگاه" خبر حضور دو تن از افراد مرتبط با فتنه در این مراسم در دانشگاه شهید باهنر کرمان به صورت گستره منتشر شد.

 

در این کنفرانس خبری مهدی ایرانی کرمانی، رئیس هیأت مدیره انجمن دوستداران دانشگاه از حضور جعفر توفیقی و حسین مرعشی به عنوان میهمان ویژه نام برده بود. ( دانلود فایل صوتی از اینجا )

 

خبرگزاری ایسنا نیز در این رابطه از زبان ایرانی؛ نوشت: "در این همایش که با حضور جعفر توفیقی، سید حسین مرعشی و سایر مسئولان استانی برگزار می‌شود، افرادی همچون میرحیدر زاده از همراهان مرحوم افضلی پور، وفاداری و مهدویان از خیرین برجسته، محسن جلال پور نایب رئیس اتاق ایران و بانی مرکز پیوند اعضای نفیس دانشگاه علوم پزشکی استان و نیز میرزایی تکریم و تقدیر خواهد شد."

 

پس از انتشار این اخبار تشکل‌های دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان اعتراضات خود را به این حضور به صورت‌های مختلف اعلام کردند.

 

اما صبح امروز مهدی نقی‌زاد، مسئول روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان در گفتگوی تلفنی با خبرنگار " خبرگزاری دانشجو " در کرمان، گفت: همایش انجمن دوستداران دانشگاه هیچ میهمان ویژه‌ای نخواهد داشت و سید حسین مرعشی و جعفر توفیقی در این همایش شرکت نخواهند کرد. ( دانلود فایل صوتی از اینجا )

 

لازم به ذکر است، همایش دوستداران دانشگاه فردا صبح ساعت 8:30 در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار