تحصیل ۷۴۱ دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۹۵۸۷

تحصیل ۷۴۱ دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر امور شهدا و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به راه‌اندازی کمیته تحقیقات و پژوهش برای فرزندان شاهد و ایثارگر این دانشگاه گفت: 741 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد 80 دانشجو فوق تخصص، 405 دانشجو دکترای حرفه‌ای و 256 دانشجو کارشناسی می‌باشند.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، سهیلا شجاعی امروز در همایش آموزشی اساتید مشاوره در ستادهای ایثار و شهادت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تالار اجتماعات هتل پردیسان مشهد گفت: راهکارهای ما در امور دانشجویان شاهد و ایثارگر بر اساس فرمایشات امام (ره) و منویات مقام معظم رهبری است.

 

وی ادامه داد: تاریخ انقلاب اسلامی ما سراسر شهادت، ایثار و فداکاری است و دوره‌ای را در این سه دهه سراغ نداریم که بوی شهادت یاران انقلاب را به مشام نرساند و تضمین کننده ادامه راه انقلاب اسلامی ایران نباشد.

 

741 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

 

مدیر امور شهدا و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با اشاره به برنامه‌های امور دانشجویی شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد، محور برنامه‌های خود را در 10 گروه دسته‌بندی کرد و یادآور شد: 741 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود دارد که از این تعداد 80 دانشجو فوق تخصص، 405 دانشجوی دکترای حرفه‌ای و 256 دانشجو کارشناسی می‌باشند.

 

شجاعی ادامه داد: بررسی نیازهای این دانشجویان در ابعاد مختلف از محورهای برنامه‌های ما می‌باشد و با برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های مختلف تلاش داریم معنویت و تکریم لازم در این دانشجویان را افزایش دهیم.

 

وی تجلیل از خانواده شهدا، بانوان نمونه شاهد و ایثارگر و دیدار با این خانواده‌ها را از برنامه‌های مستمر خود دانست و گفت: در سال گذشته از 32 بانوی نمونه تکریم و و از فرزندان شاهد و ایثارگر تجلیل به عمل آوردیم و در کنار این برنامه 200 دانشجوی برتر خود در علم و دانش را تقدیر و معرفی کردیم.

 

انجام 40 دیدار از خانواده‌های شاهد و ایثارگر استان خراسان رضوی

 

مدیر امور شهدا و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه از انجام 40 بازدید در سال گذشته از خانواده شاهد و ایثارگر استان خبر داد و بیان کرد: در برنامه‌های خود دیدار با علمای استان از جمله امام جمعه، دیدار از مراکز مراقبت از جانبازان و ایثارگران دوران دفاع مقدس و دیدار با ریاست دانشگاه علوم پزشکی را داشته‌ایم.

 

شجاعی از برگزاری همایش‌های بزرگ و کشوری به همت امور دانشجویی شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد و گفت: در آینده نزدیک و اواسط آذرماه سال جاری همایشی بزرگ و کشوری را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار خواهیم کرد.

 

دانشجوی همیار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به حمایت از دانشجویان ایثارگر می‎‌پردازد

 

وی از برگزاری طرح "دانشجوی همیار" خبر داد و افزود: در این طرح دانشجویان ترم بالاتر برای دانشجویان ورودی جدید مانند مشاور هستند و علاوه بر برقراری ارتباط دوستانه با این دانشجویان در مراحل مختلف تحصیلی به آنان کمک می‌کنند.

 

مدیر امور شهدا و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان از ایجاد کمیته تحقیقات پژوهشی مستقل برای دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد و بیان کرد: توانسته‌ایم کمیته تحقیقات و پژوهش مستقلی را برای فرزندان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد زیر نظر معاون پژوهشی این دانشگاه راه اندازی کنیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار