آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۹۷۳۷
نايب رئيس جبهه پيروان خط امام و رهبری:

دانشجو نبايد پادوي يك جريان فكري شود

نايب رئيس جبهه پيروان خط امام و رهبري گفت: دانشگاه متعلق به بيت‌المال است و نبايد امكانات آن تنها در اختيار يك جناح قرار گيرد و دانشجو نبايد پادوي يك جريان فكري شود.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از اصفهان، محسن كوهكن، نايب رئيس جبهه پيروان خط امام و رهبري و نماينده سابق مردم لنجان در مجلس شوراي اسلامي در مورد رد صلاحيت وزراي پيشنهادي علوم از سوي نمايندگان مجلس گفت: در خبرها شنيديم كه برخي چهره‌هاي اصولگرا در مجلس به رئيس جمهوري نامه نوشتند و در آن نامه اشاره كردند كه كم نيستند اساتيد دانشگاهي اصلاح طلبي كه حاشيه و مشكلي ندارند و با مشي اعتدالي همخواني دارند و طرفدار تندروي‌ها نيستند پس مي‌توان از ميان آن‌ها گزينه‌اي را انتخاب كرد.

 

وی افزود: در گذشته اتفاقاتي افتاده است كه ما نمي‌توانيم آنها را ناديده بگيريم. برخي افراد در مواجه با اين اتفاقات راديكال برخورد كردند و تندروي‌هايي داشته اند كه اتفاقا همين حركات تند و راديكالي به ضرر جامعه دانشگاهي خواهد بود.

 

اين نماينده سابق مجلس با بيان اينكه همه ما خواهان دانشگاهي سياسي هستيم از سوي مقام معظم رهبري هم بر اين امر تاكيد شده است، گفت: كرسي‌هاي آزادانديشي و بحث‌هاي منطقي مي‌تواند پويايي جامعه دانشگاهي را حفظ كند به شرطي كه از اعتدال خود به نفع هيچ جريان و گروهي خارج نشود.

 

نايب رئيس جبهه پيروان افزود: دانشگاه نبايد به باشگاه يك حزب و جناح خاص تبديل شود. براي جلوگيري از اين اتفاق بايد وزارت علوم به دست كساني اداره شود كه خود علاقه و وابستگي به طيف فكري خاص نداشته باشند. همه ما معتقديم كه بحث و نقد لازمه يك دانشگاه است و دانشجو بايد صاحب نظر باشد.

 

كوهكن تصريح كرد: وزير علوم بايد رابطه دوستانه با همه جريان‌هاي سياسي داشته باشد و نبايد فضاي دانشگاه را به روي يك تفكر خاص ببندد. دانشگاه متعلق به بيت‌المال است و نبايد امكانات آن تنها در اختيار يك جناح قرار گيرد و دانشجو نبايد پادوي يك جريان فكري شود.

 

كوهكن به شعارهاي انتخاباتي روحاني مبني بر اعتدالگرايي اشاره كرد و بیان داشت: من معتقدم آقاي روحاني از همان ابتداي حضور خود در مسئوليت‌هاي مختلف همواره فردي ميانه رو و معتدل بوده است و شعار اعتدالگرايي را تنها براي جمع آوري راي مطرح نكرده؛ بلكه خود به آن اعتقاد كامل دارد و شعاري نداد كه خود به آن پايبند نباشد.

 

وي افزود: وقتي يك گزينه از سوي رئيس جمهور براي وزارت علوم معرفي مي‌شود يك جريان خاص شروع به تبليغ كردن به نفع آن شخص مي‌كند كه همين باعث برانگيخته شدن حساسيت‌ها بر روي آن كانديداي مورد نظر و به عبارتي به ضرر وي تمام مي‌شود.

 

اين نماينده سابق مجلس شوراي اسلامي در ادامه به تعامل دولت و مجلس اشاره و تصريح كرد: در كابينه آقاي روحاني، وزارت بهداشت را مي‌توانيم مثال بزنيم كه وزير آن بالاي ۲۰۰ راي از مجلس گرفت كه اگر دوباره براي صلاحيت هاشمي راي گيري انجام شود، راي بالاتري خواهد آورد. پس دشمني ميان مجلس و دولت وجود ندارد و مهم عملكرد است.

 

کوهکن در پایان تاکید کرد: همه ما مي‌دانيم كه انتخاب وزرا از حقوق انحصاري رئيس جمهور است و مي‌تواند از اين حق قانوني خود استفاده كند؛ اما مجلس نيز مكلف و موظف نيست كه به همه گزينه‌هاي مورد نظر رئيس جمهور راي آري دهد. عاقلانه‌ترين روش براي به نتيجه رسيدن فرآيند انتخاب وزرا برگزيدن شيوه تعاملي ميان قوه مجريه و مقننه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار