کد خبر:۳۷۳۱۴۳
کوهکن در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

سوء استفاده‌‌ احزاب و گروه‌ها از تشکل‌های دانشجویی به عنوان پیاده نظام، آفت جدی است

نائب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: آفت تشکل‌های دانشجویی زمانی جدی می‌شود که بخشی از احزاب و گروه‌ها بخواهند از این نیروی بالقوه، پاک، حق طلب، آرمان طلب، مظلوم و ظلم ستیز به عنوان پیاده نظام استفاده کند.

محسن کوهکن در گفتگو با خبرنگار سیاسی "خبرگزاری دانشجو"، در رابطه با در نظر گرفتن مصلحت نظام در فعالیت های جنبش های دانشجویی نسبت به رویکرد آرمان گرایانه این تشکل ها اظهار داشت: دانشجو اگر درست تعریف شود باید گفت برای ادامه تحصیل با گذر از دوران دبستان و دبیرستان وارد مرحله جوانی و پا گذاشتن روی پله ای شده است که به سمت فراهم ساختن بخشی از نیازهای جامعه و زندگی اجتماعی گام برمی دارد.

 

وی با بیان اینکه دانشجو با توجه به آلوده نشدن به مظاهر دنیایی نسبت به حق طلبی عدالت ظلم ستیزی و استقلال طلبی لبیک گفته است اضافه کرد: دانشجو آرمان خواه یقینا و قطعا موارد ذکر شده را داراست و به معنای واقعی سیاسی خواهد بود اما آفتی که در این میان لطمه وارد می سازد سوءاستفاده از این نیروی حق طلب است.

 

کوهکن یادآور شد: زمانی این آفت جدی می شود که بخشی از احزاب و گروه ها بخواهند از این نیروی بالقوه، پاک، حق طلب، آرمان طلب، مظلوم و ظلم ستیز به عنوان پیاده نظام استفاده کند و این احساسات پاک از مسیر آرمان خواهی فاصله گرفته و نفعیت دیگران را در نظر بگیرد.

 

وی اضافه کرد: اگر در مسیر آرمان خواهی و درست حرکت کنند تماما مثبت و نافع است اما باید گفت این نیروی بالقوه باید مصلحت اندیشی را در نظام همواره مدنظر قرار دهد.

 

نائب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به اینکه مصلحت اندیشی یعنی در نظر گرفتن تمامیت عرضی کشور و آرمان های عمومی جامعه خاطر نشان کرد: آنچه مسلم است کلام حاکمیت به این نکته توجه دارد که دانشجوی مسلمان آرمان خواه نمی تواند با حاکمیت اسلامی بی ارتباط باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار