آغاز به کار "جشنواره نشریات و رسانه‌های دانشجویی نسل چهارم" از امروز/ جزئیات و نحوه ثبت‌نام در جشنواره/ اختتامیه جشنواره؛ اردیبهشت ۹۴
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۰۶۳۲
در نشست خبری مطرح شد

آغاز به کار "جشنواره نشریات و رسانه‌های دانشجویی نسل چهارم" از امروز/ جزئیات و نحوه ثبت‌نام در جشنواره/ اختتامیه جشنواره؛ اردیبهشت ۹۴

ثبت‌نام جشنواره نشریات و رسانه‌های دانشجویی نسل چهارم از امروز آغاز شد و تا 12 بهمن 93 نیز ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، کوروش کمره‌ای دبیر جشنواره نشریات و رسانه‌های دانشجویی در نشست خبری "جشنواره نشریات دانشجویی و رسانه‌های نسل چهارم" که پیش از ظهر امروز برگزار شد، اظهار داشت: نشریات دانشجویی از اهمیت ویژه‌ای در دانشگاه‌ها برخوردارند و امروز نیز این نشریات تأثیرگذاری به سزایی را در جامعه از خود نشان می‌دهند.

 

وی افزود: در گذشته این جشنواره توسط دو وزارت علوم و بهداشت برگزار می‌شد که این مسئله موجب می‌شد تا این جشنواره ماهیت دولتی داشته باشد اما امسال کار کاملاً دانشجویی بوده و برای نشریات دانشجویی تمایز قائل شدیم.

 

دبیرجشنواره نشریات دانشجویی و رسانه‌های نسل چهارم تصریح کرد: این جشنواره با سه هدف "کسب و پرورش و توانمندسازی دانشجویان"، "تشویق و معرفی نشریات دانشجویی و رسانه‌های موفق" و همچنین "ایجاد بستر تعامل و هم افزایی بین نشریات دانشجویی و رسانه‌ها" برگزار خواهد شد.

 

کمره‌ای با بیان اینکه اختتامیه این جشنواره هفته اول اردیبهشت سال ۹۴ برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: در این جشنواره ۵ اتحادیه بزرگ دانشجویی از جمله اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، دفتر تحکیم وحدت دانشجویی، جنبش عدالتخواه دانشجویی و بسیج دانشجویی شرکت می‌کنند.

 

دبیر جشنواره نشریات دانشجویی و رسانه‌های نسل چهارم در پایان افزود: دانشجویان برای ارسال آثار و ثبت‌نام در این جشنواره می‌توانند از امروز تا تاریخ 12 بهمن‌ماه سال 93 با مراجعه به سایت nasl4.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

 

مشتاقی: جشنواره در سه قالب نشریات دانشجویی، رسانه و برترین نقد دانشجویی برگزار می‌شود

 

در ادامه این نشست رضا مشتاقی، نماینده اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل اظهار داشت: این جشنواره در سه قالب نشریات دانشجویی، رسانه‌ها و بخش بر‌ترین نقد دانشجویی برگزار می‌شود.

 

وی افزود: نشریات دانشجویی که در این جشنواره شرکت می‌کنند باید از وزارت علوم مجوز داشته و آثار آن‌ها باید از مهرماه سال ۹۱ به بعد باشد.

 

عضو کمیته اجرایی جشنواره نشریات دانشجویی و رسانه‌های نسل چهارم تصریح کرد: هر آثاری که در رسانه‌های عمومی همچون روزنامه، مجلات و... منتشر شده باشد می‌تواند به شرط دارا بودن مجوز و همچنین انتشار آن‌ها از مهرماه سال ۹۲ در این جشنواره شرکت کنند.

 

مشتاقی ادامه داد: در بخش ویژه بر‌ترین نقد دانشجویی باید خالق آثار دانشجو باشد و می‌تواند در تمامی مسائل نقش داشته باشد.

 

وی ابراز داشت این جشنواره در هشت زمینه مقاله، گزارش، یادداشت، طنز، طرح‌های گرافیکی، متن‌های ادبی، اینفوگرافیک و صفحه آرایی برگزار می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: نشریات در شش رشته فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ادبی، هنری، عقیدتی و دینی، طنز و کاریکاتور و علمی برگزار خواهد شد و به آثار بر‌تر جوایزی اهداء خواهد شد.

 

اسحاقی: یکی از وجوه تمایز اصلی این جشنواره بحث داوری است

 

صادق اسحاقی نماینده دفتر تحکیم وحدت دانشجویی اظهار داشت: یکی از وجوه تمایز اصلی این جشنواره مسئله داوری است.

 

وی افزود: داوری این جشنواره در دو مرحله صورت می‌گیرد که در مرحله اول تعدادی از مدیران مسئول نشریات دانشجویی کلیه آثار را داوری کرده و تعدادی از آثار برگزیده را به مرحله دوم ارسال می‌کنند.

 

عضو کمیته اجرایی جشنواره نشریات دانشجویی و رسانه‌های نسل چهارم تصریح کرد: در مرحله دوم داوری توسط افراد تراز اول رسانه‌ای کشور که سابقه کار در نشریات دانشجویی را دارند صورت می‌گیرد.

 

اسحاقی خاطر نشان کرد: در این جشنواره به هفت نفر اول لوح تقدیر و تندیس اهدا می‌شود و به سه نفر اول به ترتیب یک میلیون تومان، ۵۰۰ هزار تومان و ۲۵۰ هزار تومان داده خواهد شد.

 

باقری: جشنواره در ۲ حوزه آثار مکتوب و مجازی برگزار می‌شود

 

محسن باقری نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در نشست جشنواره نشریات دانشجویی و رسانه های نسل چهارم گفت: این جشنواره در دو حوزه نشریات دانشجویی مکتوب و مجازی برگزار می‌شود.

 

وی افزود: خالق آثار باید در زمان دانشجویی این آثار را خلق کرده باشد.

 

عضو کمیته اجرایی جشنواره نشریات دانشجویی و رسانه‌های نسل چهارم تصریح کرد: علاقه مندان می‌توانند از امروز برای ثبت نام به پایگاه اطلاع رسانی www.nasl4.ir مراجعه کنند.

 

باقری خاطر نشان کرد: مهلت ارسال آثار تا 12 بهمن ماه 93 بوده و جشنواره در یکی از دانشگاه‌های شهر تهران برگزار خواهد شد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار