آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۰۸۰۰
اعضای تیم نکسوس در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

عدم حمایت مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد از تیم روباتیک / پیشنهاد دانشگاه آزاد جهت شرکت در مسابقات جهانی روباتیک به نام این دانشگاه

دو تن از اعضای تیم روباتیک نکسوس به بیان روند برگزاری مسابقات روباتیک جهانی برزیل و عدم حمایت مسئولان این دانشگاه از تیم پرداختند.

ناصر عرفانی در گفتگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در مشهد، در رابطه با مسابقات شبیه‌سازی روباتیک که سال جاری در برزیل برگزار شد، گفت: تیم شبیه سازی نکسوس دانشگاه فردوسی مشهد از سال 2002 کار خود را آغاز کرد و در دو مدل شبیه‌سازی دو بعدی و سه بعدی فعالیت می‌کند.

 

وی با اشاره به این‌که در این چند ساله در مسابقات بسیاری شرکت کرده و مقام‌های خوبی را از آن خود کرده‌ایم، افزود: ما توانستیم مقام‌های دوم در مسابقات ایران اپن و در مسابقات آزاد پرتقال مقام دوم در شبیه‌سازی دو بعدی و مقام چهارم در شبیه‌سازی سه بعدی را کسب کنیم.

 

این فعال دانشجویی ضمن بیان این‌که تیم روباتیک نکسوس توانست در رقابت‌های آزاد بین‌المللی برزیل مقام قهرمانی را از آن خود کند، ادامه داد: تنها تیم شرکت کننده از ایران تیم نکسوس بود که به محل برگزاری مسابقات که در شهر لارک برزیل برگزار شد، اعزام شد.

 

عرفانی خاطرنشان کرد: این مسابقات در دو بخش برگزار شد که در مسابقات شبیه‌سازی دو بعدی بر روی تصمیم گیری روبات کار می‌شود و در شبیه‌سازی سه بعدی بر روی حرکت روبات نیز دقت می‌شود.

 

وی بیان داشت: این ششمین دوره مسابقات آزاد برزیل در زمینه شبیه‌سازی روبات بود و تیم‌هایی که شرکت کننده متشکل از تیم‌های آمریکای لاتین و ایران بود.

 

این دانشجوی رشته کامپیوتر با اشاره به این‌که این مسابقات بین‌المللی تحت نظر سازمان روبوکاپ برگزار می‌شود و تیم نکسوس در این مسابقات مقام نخست شبیه ساز دو بعدی و مقام دوم شبیه ساز سه بعدی را از آن خود کرد، گفت: این رقابت‌ها در سه راند برگزار شد که در بخش دو بعدی 17 تیم و در بخش سه بعدی هشت تیم حضور فعال داشتند.

 

عرفانی در ادامه با بیان این‌که ایران در بین کشورهای آسیایی در رابطه با شبیه سازی روبات حرف برای گفتن دارد، تصریح کرد: به طور قطع چنانچه ما در آسیا مقام نخست را نداشته باشیم، مقام دوم را خواهیم داشت و در سطح جهانی نیز تیم نکسوس می‌تواند در بین هشت تیم برتر جهانی قرار گیرد.

 

در شبهسازی فوتبال مقام دوم آسیا را دارا می‌باشیم

 

وی با بیان این‌که در شبیه ساز فوتبال مقام یک و یا دو در آسیا را داریم، گفت: متاسفانه علی‌رغم تلاش‌های بی‌وفقه اعضای تیم، دانشگاه حمایت لازم را از تیم به عمل نیاورد؛ به طوری که فضای لازم جهت انجام پروژه را در دست نداریم.

 

عضو تیم روباتیک نکسوس با بیان این‌که صحبت‌ها و وعده‌هایی از جانب مسئولان دانشگاه انجام شد؛ اما تا کنون عملیاتی نشده است، خاطرنشان کرد: به رئیس دانشگاه نیز نامه‌ای جهت انجام کمک نوشتیم؛ اما جوابی دریافت نکردیم.

 

عرفانی افزود: تنها حمایتی که دانشگاه انجام داد این بود که تیم را جهت شرکت در مسابقات ثبت‌نام کرد؛ اما این ثبت‌نام بدون حضور اعضای تیم صورت گرفت، به این صورت که از هفت نفری که عضو تیم نکسوس هستند هیچ‌ یک به مسابقات نرفتند و تنها طرح به مسابقات فرستاده شد.

 

وی تصریح کرد: به دلیل عدم حمایت دانشگاه و نپرداختن هزینه تیم جهت حضور فیزیکی در مسابقات، جایزه‌ای دریافت نکردیم و تنها دانشگاه بعد از این‌که تیم نکسوس مقام آورد در سایت دانشگاه منتشر کرد.

 

این دانشجوی رشته کامپیوتر در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که روبات‌ها در صنعت ماشین سازی برای بازوهای مکانیکی مورد استفاده قرار می‌گیرند، بیان داشت: با توجه به این‌که در فوتبال ممکن است اتفاقات بسیاری رخ دهد؛ بنابراین اقدام به ساخت روبات فوتبالست می‌شود؛ که همین عامل منجر به پیشرفت علم روباتیک می‌شود.

 

عرفانی ضمن تاکید بر این‌که چنانچه لینک‌های درستی با صنعت داشته باشیم آینده روشنی در انتظارمان خواهد بود، گفت: مسئولان دانشگاه باید بتوانند به درستی با صنعت ارتباط گیری کنند تا دانشجویان هم در دوران دانشجویی با صنعت در ارتباط باشند و هم بعد از فارغ‌التحصیل شدن جذب بازار کار شود. این توقع زیادی است که از دانشجو هم بخواهیم درس بخواند و هم این‌که خودش با صنعت ارتباط گیری کند.

 

پیشنهاد دانشگاه آزاد جهت شرکت در مسابقات جهانی روباتیک به نام این دانشگاه

 

در ادامه این گفتگو مهدی ابوالفضلی، عضو تیم روباتیک نکسوس تصریح کرد: در این مسابقات بر خلاف آنچه اغلب مردم تصور می‌کنند ما به طور مستقیم با روبات سر و کار نداریم؛ بلکه شاخه‌‌ای که ما در آن فعالیت می‌کنیم شاخه شبیه سازی است.

 

وی گفت: در بحث شبیه سازی روبات ایران در آسیا حرف برای گفتن دارد، شاید بتوان گفت چنانچه تیم دوم نباشد قطعا تیم سوم در آسیا خواهد بود. در سطح جهانی نیز تیم نکسوس می‌تواند جزو هشت تیم برتر قرار گیرد.

 

عضو تیم روباتیک نکسوس متذکر شد: تیم‌های خوبی در سطح جهان قرار دارد؛ در شبیه سازی سه بعدی تیم آستین بیلا آمریکا، روبوکینگز آمریکا، آپولوتری دی چین، و تعدادی از تیم‌های اروپایی دیگر در این عرصه مطرح هستند.

 

ابوالفضلی با تاکید بر این‌که تیم نکسوس قابل رقابت با این تیم‌های مطرح است، تصریح کرد: تیم ما در شاخه شبیه سازی سه بعدی فوتبال رتبه یک یا دوی آسیا را دارا می‌باشد و در ایران نیز از همان سال 2002 که آغاز به کار کرد در برخی سال‌ها تیم اول و برخی سال‌ها تیم دوم می‌باشد.

 

وی ضمن ابراز تاسف از عدم حمایت مسئولان دانشگاه از تیم تاکید کرد: یکی از دانشگاه‌های آزاد کشور به ما گفت، چنانچه به نام دانشگاه ما وارد مسابقات شوید تمام هزینه‌های تیم را پرداخت خواهیم کرد؛ اما ما حاضر به این کار نشدیم.

 

عضو تیم روباتیک نکسوس با بیان این‌که دانشجویان مستعد بسیاری در دانشگاه وجود دارند که باید از توان آنان بهره برد، گفت: می‌توانیم بسیار بهتر و پرتوان‌تر از حال حاضر وارد فضا شویم و اگر حمایت دانشگاه را در کنار خود ببینیم از سد بسیاری از مشکلات به راحتی عبور می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار