کد خبر:۳۷۱۰۰۴
همایش "شکوه هجرت" دانشجویان جهادگر فارس – ۱؛

مقدسی: برای حل مشکلات در مقابل جامعه جهانی باید انسجام درونی خود را حفظ کنیم

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز گفت: اگر کشور ما بخواهد از مشکلاتی که توسط جامعه جهانی به رهبری آمریکا بوجود می‌آید، عبور کند، باید انسجام درونی خود را حفظ کند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از شیراز، جلیل مقدسی، رئیس دانشگاه صنعتی شیراز امروز در همایش "شکوه هجرت" ویژه گروه های جهادی دانشجویان دانشگاه های استان فارس با اشاره به این که مفاد و تفسیر سوره عصر گفت: سوره عصر ما را سفارش به عمل صالح و ذکر می کند که اگر عمل صالح انجام بدهیم و دیگران را سفارش کنیم برنده و در غیر اینصورت، بازنده هستیم و این فقط یکی از سوره هایی است که این را به وضوح بیان می‌کند.

 

وی با اشاره به دو اصل بقای انرژی و بی‌نظمی طبیعت اظهار داشت: اگر مقداری سنگ سخت در دست بگیرید و به زمین بریزید، نمی‌توان توقع داشت که آن‌ها به هم نریزد و مرتب روی زمین ریخته شود.

 

مقدسی اضافه کرد: اواسط قرن ۲۰ به این نتیجه رسیدند که برخی فرآیندهای طبیعت خلاف قوانین هست و بر اساس این، ‌ در موجودات زنده چیز‌های بی‌نظم در کنار هم قرار می‌گیرد و یک مجموعه منظم تشکیل می‌دهند و دانشمندان به این نتیجه رسیدند که اگر بی‌نظمی را نتوانند کم کنند، باعث مرگ می‌شود.

 

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز افزود: ما می‌توانیم این قانون را به جوامع، سازمان‌ها و نهاد‌ها نیز تامین بدهیم و این قوانین به نظر شخصی بنده می‌تواند بر این سازمان‌ها و جوامع صدق کند.

 

وی با بیان اینکه بسیجی‌ها افرادی هستند که در کنار هم ایجاد نظم می‌کنند و هر زمان ایجاد نظم شد می‌تواند برای حوادث مختلف آماده باشد، ادامه داد: اگر کشور ما بخواهد از این مشکلات که توسط جامع جهانی به رهبری آمریکا بوجود می آید عبور کند، باید انسجام درونی خود را حفظ کند.

 

مقدسی با بیان اینکه کشور‌ها برای اینکه بقای خود را حفظ کنند در دنیا بی‌نظمی ایجاد می‌کنند، بیان داشت: اگر مذاکره می‌کنیم و در لبنان حزب الله را درست می‌کنیم، طبق این تئوری کاملا درست است و اگر در مقابل سیستم کسانی که مقابل ما هستند بایستیم، می‌توانیم نظم ایجاد بکنیم.

 

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز در پایان گفت: برخی کشور‌ها، در دنیا بی‌نظمی ایجاد می‌کند تا بتوانند بقای خود را بیمه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار