کد خبر:۳۷۰۶۲۴
رئیس سازمان بسیج کارمندان کشور عنوان کرد

تدوین آیین نامه نظام اداری جهادی برای ارائه به مجلس/ لزوم احیا و ارتقاء امر به معروف و نهی از منکر در نظام اداری کشور

رئیس سازمان بسیج کارمندان کشور از برگزاری همایش تعیین نظام اداری جهادی و به دنبال آن تدوین آیین نامه نظام اداری جهادی برای ارائه به مجلس خبر داد.

سردار ناوندی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی "خبرگزاری دانشجو" در خصوص مجهول ماندن امر به معروف و نهی از منکر در فضاهای مختلف اعم از کارمندی، اداری و حتی اجتماعی و رسالت سازمان بسیج کارمندان در این خصوص گفت: بحث امر به معروف و نهی از منکر از تأکیدات دین مبین اسلام است که پیامبر گرامی اسلام نیز بر ضرورت آن تاکید بسیار داشتند اما متاسفانه در وضعیت جامعه فعلی ما این موضوع مورد غفلت قرار گرفته است.

 

رئیس سازمان بسیج کارمندان کشور ادامه داد: یقیناً در جامعه ای که امر به معروف و نهی از منکر صورت نگیرد آن جامعه به سمت نابودی و تباهی کشانده خواهد شد و این موضوع نیز باید در هر فردی با هر عنوانی نهادینه شود.

 

وی افزود: متاسفانه حتی در سازمان ها و نهادهای ما نیز این موضوع به خوبی نهادینه نشده اما در برنامه های که ما پیش بینی کردیم در خصوص ارتقاء و احیای امر به معروف و نهی از منکر در نظام اداری کشور برنامه ریزی های انجام شده است که به زودی اجرایی خواهد شد.

 

سردار ناوندی در ادامه اظهار داشت: خوشبختانه قانونی که اخیراً در مجلس شورای اسلامی در خصوص حمایت از آمران از معروف و ناهیان از منکر مصوب شد در این زمینه بسیار کمک کننده بوده و خواهد بود اما در این بین نظام اداری کشور نیز وظایفی را برعهده دارد که به زودی همایش تعیین نظام اداری جهادی که در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در حال پیگیری است، برگزار خواهد شد.

 

رئیس سازمان بسیج کارمندان کشور خاطرنشان کرد: این همایش با هدف اخذ نظر علما، صاحبنظران و متخصصان در خصوص ارائه یک الگو و مدل برای نظام اداری کشور خواهد بود که به طراحی این الگو خواهد انجامید و با تکمیل آن به مجلس و دولت ارائه خواهد شد.
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار