وی افزود: این پروژههای عمرانی شامل 50 مسجد و حسینیه، دو خانه عالم، 9 غسالخانه، هشت پایگاه مقاومت و یک پروژه مهندسی رودخانه بودند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی لرستان ادامه داد: در بحث تعاملات استانی با همکاری استانداری و سایر دستگاهها بیش از 60 پروژه موافقتنامه مبادله شده است که عملیات اجرایی آن ها انجام میشود.
بیرانوند گفت: انتقال 12 مدرسه پیش ساخته به مناطق صعبالعبور استان با همکاری هوا و فضای سپاه در سال 92، تهیه البسه و لوازم تحریر دانشآموزان، اعزام تیمهای پزشکی به مناطق محروم، راهاندازی بیمارستان صحرایی، اردوهای جهادی و ارائه مشاوره در حوزه کشاورزی از دیگر فعالیتهای انجام شده این سازمان با همکاری سایر دستگاههای متولی امر محرومیتزدایی بوده است.
وی تصریح کرد: 720 عرصه اقتصاد مقاومتی در سال گذشته و 1167 عرصه اقتصاد مقاومتی در سال جاری با همکاری بانک مهر ایجاد شد و در حال حاضر آماده ارائه محصولات خود به بازار هستند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی لرستان تاکید کرد: انتظاری که از شهرداری داریم، این است که مکان مناسبی در سطح شهر برای ارائه محصولات اقتصادی در اختیار تعاونیها قرار دهد تا بتوانیم با تامین نیازهای خود در شرایط تحریمها و جنگ تمام عیار اقتصادی که دشمن شروع کرده است، موفق عمل کنیم.
بیرانوند تصریح کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی ورود بسیج به منزله تصدیگری نیست؛ بلکه به جهت کمک به افزایش تولید محصولات کشاورزی و کمک به تامین امنیت غذایی استان با تولید محصولات کشاورزی است.
وی ادامه داد: برنامههایی که بسیج سازندگی متولی آن است در راستای کاهش هزینههای دولت و کمک به محرومیتزدایی صورت میگیرد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی لرستان تصریح کرد: با توجه به نامگذاری سال به نام "فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی" برنامههایی که بسیج سازندگی متولی آن است با محوریت منویات مقام معظم رهبری انجام میشوند.
بیرانوند گفت: بسیج سازندگی تداعی کننده نقش بسیج در دوران دفاع مقدس است و به نوعی وظایف جهاد سازندگی به بسیج سازندگی داده شد.
لازم به ذکر است، در این همایش 150 نفر از فعالان عرصه سازندگی و محرومیتزدایی استان لرستان تجلیل شد که 80 نفر از این مجموع، فعالان جهادی بسیج دانشجویی استان بود.