کد خبر:۳۷۰۷۴۲
مسئول بسیج سازندگی لرستان:

۷۰ پروژه محرومیت‌زدایی در مناطق محروم لرستان افتتاح شد

مسئول بسیج سازندگی لرستان گفت: 70 پروژه محرومیت‌زدایی در مناطق محروم لرستان افتتاح شد
 به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرمآباد، علی بیرانوند، مسئول بسیج سازندگی لرستان روز گذشته در همایش شکوه هجرت که به منظور تجلیل فعالان اردوهای جهادی دانشگاه‌های لرستان و دیگر فعالان این عرصه در خرم‌آباد برگزار شد، گفت: 70 پروژه محرومیت زدایی همزمان با سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس با حضور جعفری، فرمانده سپاه پاسداران و سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین به بهره‌برداری رسیدند.

 

وی افزود: این پروژه‌های عمرانی شامل 50 مسجد و حسینیه، دو خانه عالم، 9 غسالخانه، هشت پایگاه مقاومت و یک پروژه مهندسی رودخانه بودند.

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی لرستان ادامه داد: در بحث تعاملات استانی با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌ها بیش از 60 پروژه موافقتنامه مبادله شده است که عملیات اجرایی آن ها انجام می‌شود.  

 

بیرانوند گفت: انتقال 12 مدرسه پیش ساخته به مناطق صعب‌العبور استان با همکاری هوا و فضای سپاه در سال 92، تهیه البسه و لوازم تحریر دانش‌آموزان، اعزام تیم‌های پزشکی به مناطق محروم، راه‌اندازی بیمارستان صحرایی، اردوهای جهادی و ارائه مشاوره در حوزه کشاورزی از دیگر فعالیت‌های انجام شده این سازمان با همکاری سایر دستگاه‌های متولی امر محرومیت‌زدایی بوده است.

 

وی تصریح کرد: 720 عرصه اقتصاد مقاومتی در سال گذشته و 1167 عرصه اقتصاد مقاومتی در سال جاری با همکاری بانک مهر ایجاد شد و در حال حاضر آماده ارائه محصولات خود به بازار هستند.

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی لرستان تاکید کرد: انتظاری که از شهرداری داریم، این است که مکان مناسبی در سطح شهر برای ارائه محصولات اقتصادی در اختیار تعاونی‌ها قرار دهد تا بتوانیم با تامین نیازهای خود در شرایط تحریم‌ها و جنگ تمام عیار اقتصادی که دشمن شروع کرده است، موفق عمل کنیم.

 

بیرانوند تصریح کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی ورود بسیج به منزله تصدیگری نیست؛ بلکه به جهت کمک به افزایش تولید محصولات کشاورزی  و کمک به تامین امنیت غذایی استان با تولید محصولات کشاورزی است.

 

وی ادامه داد: برنامه‌هایی که بسیج سازندگی متولی آن است در راستای کاهش هزینه‌های دولت و کمک به محرومیت‌زدایی صورت می‌گیرد.

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی لرستان تصریح کرد: با توجه به نامگذاری سال به نام "فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی" برنامه‌هایی که بسیج سازندگی متولی آن است با محوریت منویات مقام معظم رهبری انجام می‌شوند.

 

بیرانوند گفت: بسیج سازندگی تداعی کننده نقش بسیج در دوران دفاع مقدس است و به نوعی وظایف جهاد سازندگی به بسیج سازندگی داده شد.

 

لازم به ذکر است، در این همایش 150 نفر از فعالان عرصه سازندگی و محرومیت‌زدایی استان لرستان تجلیل شد که 80 نفر از این مجموع، فعالان جهادی بسیج دانشجویی استان بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار