به گزارش خبرنگار سیاسی "خبرگزاری دانشجو"، علی مطهری در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم که امروز در صحن علنی مجلس برگزار شد گفت: علت اینکه من به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی صحبت می کنم این است که احساس کردم فضای مجلس در مجموع موافق وزیر پیشنهادی است در حالی که افراد قوی تری از محمد فرهادی با معیار دولت و مجلس که همانا همراهی با فتنه خط قرمز ماست رد شدند لذا احساس می کنم گفتمان اصولگرایی در مجلس به خطر افتاده و باید از آن دفاع کنم.
وی در ادامه گفت: من می خواهم با منطق اکثریت مجلس از حیثیت و اعتبار مجلس دفاع کنم چرا که اگر مجلس آسیب ببیند نظام به طور کل آسیب می بیند.
نماینده مردم تهران در مجلس در خصوص استیضاح فرجی دانا و عدم رای اعتماد به دو وزیر پیشنهادی گفت: مجلس در استیضاح فرجی دانا و رای اعتماد به دو وزیر پیشنهادی قبلی مهمترین معیار خود را عدم همراهی در فتنه 88 اعلام کرد. نامه نگاری و تحصن را مبنی بر فتنه گری دانست و گفت ما به آن رای نمی دهیم.
مطهری در ادامه به دانش آشتیانی اشاره کرد و گفت: دانش آشتیانی به جرم یک نامه انتقادی درجریان فتنه 88 فتنه گر نامیده شد و هر چه از آن اظهار بی اطلاعی کرد ما نپذیرفتیم و گفتیم الان دیر است همچنین دانش آشتیانی را به جرم عضویت در حزب مشارکت ضد نظام دانستیم و گفتیم صلاحیت ندارد.
مطهری به فرهادی و تاریخچه سیاسی او تاکید کرد و گفت: الان فرهادی به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی شده است در حالی که وی در سابقه خود امضای نامه ای را به همراه خاتمی، موسوی و کروبی خطاب به مراجع تقلید و در اعتراض به رفتار خشونت آمیز نیروهای نظامی دارد.
وی در ادامه قسمتی از نامه اعتراض آمیز فرهادی را که در مرداد 88 در روزنامه ها منتشر شد را خواند.
نماینده مخالف وزیر پیشنهادی در ادامه افزود: با منطق اکثریت مجلس فرهادی نیز به موجب این نامه فتنه گر است و اگر بگوید من از محتوای نامه خبر نداشتم و آن را تکذیب می کنم باید مطابق رفتاری که با دو وزیر پیشنهادی دیگر شد با ایشان شود و این عذر پذیرفتنی نیست.
وی در ادامه گفت: پاسخ نمایندگان مجلس باید به فرهادی این باشد که اکنون که نیاز به رای مجلس دارید انکار و عذرخواهی پذیرفتنی نیست و همچنین فرهادی سابقه عضویت در حزب مشارکت را دارد پس او هم فتنه گر است و مجلس نباید به ایشان رای اعتماد بدهد که اگر رای اعتماد بدهد متهم به منطق دوگانه می شود.
مطهری در ادامه به واکنش مردم اشاره کرد و گفت: اگر مجلس به فرهادی رای اعتماد دهد مردم خواهند پرسید آیا مجلس از خط قرمز خود عبور کرده و یا دیگر فتنه خط قرمز مجلس نیست و یا خدای ناکرده معامله ای در کار است.
وی گفت: مجلس از معیارهای خود نباید عدول کند و این درست نیست که مجلس اصولگرا از اصول و مبانی خود دست بکشد در این صورت معلوم می شود که مشکل مجلس فتنه نیست بلکه باید وزارت علوم تحت تسلط مجلس باشد و مجلس اصولگرا به معامله متهم می شود و به همین خاطر نباید دچار تناقض در رفتار بشود.
نماینده مخالف وزیر پیشنهادی در پایان گفت: به نمایندگان محترم توصیه می کنم اگر راه خود را درست می دانید ثبات قدم خویش حفظ کنید و فردی که به مجلس نزدیک تر است سکان وزارت علوم را در دست بگیرد پزشک بودن محمد فرهادی نیز نشان می دهد که وی برای وزارت بهداشت و درمان مناسب تر است تا برای وزارت علوم.
پس از پایان صحبت های علی مطهری رئیس مجلس، علی لاریجانی در خصوص سخنان وی گفت: اتهام زدن به مجلس کار درستی نیست و اینکه مجلس به این وزیر رای بدهد اتهام معامله در کار باشد حرف غلطی است چرا که در صورت عدم رای اعتماد او نیز بحث لجبازی با دولت مطرح می شود و این حرف غلطی است. ضمن آنکه مجلس دو وزیر پیشنهادی قبلی را نیز فتنه گر ندانسته و من از مجموع رای نمایندگان چنین برداشتی ندارم تنها این موضوع مطرح است که برای نمایندگان احراز صلاحیت نشده و نتوانستند اطمینان کافی به مجلس بدهند.