به گزارش خبرنگار سیاسی "خبرگزاری دانشجو"، محمد مهدی رهبر نماینده موافق با وزیر پیشنهادی علوم اظهار داشت: موافقت من با فرهادی به دلیل آشنایی و معرفتم نسبت به وی بوده که از سال 64 تاکنون دارم.
وی افزود: فرهادی از سال 64 الی 68 به عنوان وزیر فرهنگ و آموزش عالی بود که خودمان به وی رای اعتماد دادیم و همچنین از سال 76 تا 79 که من نیز در این مجلس بودم به عنوان وزیر بهداشت معرفی شد.
این نماینده مجلس تصریح کرد: شناخت ما از جهات مختلف بر وی در حدی است و ما این امانت را به کسی می سپاریم که اهلیت داشته باشد یعنی از لحاظ امانت، صداقت، عدل، احسان، تخصص، کارایی، دانش شایستگی داشته و حفیظ و علیم باشد که فرهادی اینها را دارد.
رهبر ادامه داد: از اینکه نتوانستیم فرد مناسبی را برای این مسئولیت خطیر در این فرصت ها معرفی کنیم از جهاتی ناراحت و از جهاتی خوشحالم.
وی افزود: ناراحتم چرا که مملکت ما در وضعیت فوق العاده ای است و باید به مسئولان کمک کنیم تا در جایگاه خودشان قرار بگیرند و کارشان را انجام دهند که تاکنون به افرادی که پیشنهاد شدند نتوانستیم مسئولیت بسپاریم.
این نماینده مجلس با اشاره به معرفی فرهادی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم ابراز داشت: استنباط من از جو مجلس درباره معرفی فرهادی این گونه است که وی باید بالای 200 رای موافق داشته باشد.
رهبر گفت: کسانی که می خواهند مخالفت کنند باید دلایل اساسی داشته باشند و بر مبنای واقعیت صحبت کنند.
وی با اشاره به مخالفت علی مطهری با وزیر پیشنهادی علوم تصریح کرد: با وجود احترامی که برای مطهری قائلم معتقدم برخی از حرف هایش واقعیت نداشته چرا که وقتی فرهادی می گوید نامه را امضا نکردم و در حزب مشارکت حضور نداشتم باید بپذیریم و نباید مطالب خودمان را به دیگران تحمیل کنیم.
این نماینده مجلس ادامه داد: همه ما نقطه ضعف داریم و اگر قرار باشد دنبال نقطه ضعف بگردیم همه در پیش خدا رو سیاهیم.
رهبر با اشاره به اینکه وزارتخانه مهم آموزش عالی ما مدتی بی سرپرست است اظهار داشت: به دلیل تجربه ای که فرهادی در این وزارتخانه دارد می تواند بهترین فرد باشد چرا که شناخت کافی را نسبت به وزارت علوم دارد.
وی افزود: از لحاظ علمی فرهادی استاد تمام بوده و به کار دانشگاهی وارد است.
این نماینده مجلس اضافه کرد: همچنین فرهادی در مسائل دینی و شرعی و ارزشی فرد مناسبی است چرا که پیش از انقلاب از سوم دبیرستان مقلد امام راحل بود و در دانشگاه مشهد نیز جزو کسانی بود که در گروه های اسلامی فعالیت می کرد.
رهبر افزود: فرهادی با افرادی همچون شهید هاشمی نژاد و رهبر معظم انقلاب و آیت الله طبسی در مشهد در ارتباط بود و همواره در جهت انقلاب و ارزش ها حرکت می کرد.
وی تصریح کرد: زمانی که کسانی که ضدانقلاب، معاند و کمونیست در دانشگاه ها حضور داشتند و حزب اللهی ها در غربت بودند فرهادی مسئولیت داشت و در راستای ارزش های دینی دانشگاه ها را هدایت می کرد.
این نماینده مجلس بااشاره به اینکه فرهادی ریاست دانشگاه تهران را برعهده داشت گفت: زمانی که فرهادی وزیر بهداشت بود امور بهداشتی و درمانی برعهده من بود و با وی ارتباط نزدیکی داشتم.
رهبر تصریح کرد: اگر بخواهید کسی را معتدل معرفی کنید به نظرم مصداق بارز اعتدال را در کارهایش دارد و در عین حال می تواند این وزارتخانه مهم را اداره کند.
وی با اشاره به اینکه فرهادی از نیروهای متعهد بوده و نیروهای بسیجی را به کار می گیرد خاطر نشان کرد: فرهادی شایستگی تصدی وزارت علوم را دارد و خواهش می کنم نمایندگان بالای 200 رای به وی بدهند تا به مردم القا کنیم که با دولت در جهت حفظ نظام یکی هستیم.