آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۱۲۶۳
"بسیج؛ مظهر عزم ملی و مدیریت جهادی"-۷

عرفانیان: ضرورت تفکر بسیجی در دانشگاه مثل ضرورت سر برای بدن است

رئیس دانشکده فنی امام علی(ع) کردکوی گفت: ضرورت ورود تفکر بسیجی به بدنه دانشگاه‌ها به مانند نقش حیاتی آب برای ادامه زندگی و نقش سر برای بدن محسوب می‌شود.

غلامرضا عرفانیان، رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای امام علی (ع) کردکوی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در گرگان با اشاره به فرمایش امام راحل که فرمودند: "بسیج لشکر مخلص خداست"، گفت: این جمله آنقدر زیبا و پرمعناست که هیچگاه برای من تکراری نخواهد بود.

 

وی در پاسخ به این پرسش که بسیج چه نقشی در موفقیت‌های نظام داشته است، اذعان داشت: شجره طیبه بسیج در تمام موفقیت‌های نظام  اساسی‌ترین نقش را ایفا نموده است در واقع اگر نقش بخشی از اقشار و صنوف جامعه مانند فضلا و روحانیون، اساتید، معلمان، پزشکان، بازاریان، کشاورزان و دیگر اصناف در بخشی از موفقیت‌های نظام مقدس پر رنگ‌تر به نظر می‌رسد مطمئنا به علت نهادینه‌تر شدن تفکر بسیجی در آن قشر محسوب می‌گردد.

 

تولد بسیج در ابتدای انقلاب آن را از رخنه چالشها مصون داشت

 

عرفانیان تصریح کرد: پر واضح است که دلیل موفقیت‌های حرکت‌های انقلابی مردم ایران و به ثمر نرسیدن آن انقلاب‌ها نظیر انقلاب مشروطیت به علت پیش بینی نکردن نیروی مردمی و مخلص به عنوان بسیج بود چرا که معمولا حرکت‌های انقلابی فوق الاشاره بعد از مرحله پیروزی در مرحله نگهداری با چالش مواجه می‌گردید که تولد بسیج در ابتدای انقلاب اسلامی ایران این رخنه عظیم را جبران کرد.

 

 رئیس دانشکده فنی امام علی (ع) کردکوی با بیان این مقدمه متذکر شد: بسیج در تمامی موفقیت‌های نظام به عنوان محوری‌ترین و موثرترین نهاد محسوب می‌گردد تا جایی که این سوال را به سبک دیگری می‌توان مطرح کرد که بسیج در کدامیک از موفقیت‌های نظام مقدس نقش موثری نداشته است؟؟!

 

وی در ادامه به لزوم ورود تفکر بسیج به بدنه دانشگاه تأکید کرد و عنوان داشت: ضرورت ورود تفکر بسیجی به بدنه دانشگاه‌ها به مانند نقش حیاتی آب برای ادامه زندگی و نقش سر برای بدن محسوب می‌گردد. اگر در دانشگاهی تفکر بسیجی حاکم نگردد چه بسا فارغ التحصیلان آن به جای خدمت به تعالی و سربلندی کشور، در مسیر وابستگی به بیگانگان و منافع شخصی گام بردارند.

 

عرفانیان ادامه داد: چرا که وقتی تفکر بسیج به میان می‌آید واژه‌هایی نظیر شجاعت، غیرت، جهاد، سخت کوشی، اخلاص، ولایت پذیری و حریت معنای ویژه‌ای پیدا می‌کند به دیگر سخن می‌توان گفت اگر قرار است دانشکده‌ای افتتاح گردد در ابتدا باید پایگاه بسیج آن در در مرکز دانشگاه جانمایی و احداث شود چرا که بسیجی باید در وسط میدان باشد تا ارزش‌های انقلاب حفظ بماند.

 

رئیس دانشکده فنی امام علی (ع) کردکوی همچنین خاطرنشان کرد: فرمان تشکیل بسیج چندین ماه قبل از شروع جنگ تحمیلی توسط امام راحل صادر شده بود لذا بعضی‌ها تعمدا در صدد آن هستند که بسیج را همزاد با دفاع مقدس تلقی کنند غافل از اینکه بسیج به اقتضای زمان لباس جنگ، لباس سازندگی، لباس فرهنگ و غیره را می‌پوشد و فقط گوش به فرامین آقا و مقتدای خویش دارد که: "از تو به یک اشاره از ما به سر دویدن".


بسیج یعنی گمنامی انسانهای بی ادعا در راه رضای خداوند


عرفانیان در پایان اظهار داشت: بسیج تداعی گر همت والا، گمنامی، اخلاص و دلسوزی انسان‌های بی ادعایی است که فقط و فقط در راه رضای خدا گام برمی‌دارند و گوش به فرمان ولایت دارند این مضامین را مقام معظم رهبری حضرت آقا چه زیبا به تصویر کشیده است: بسیجی یعنی علی.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار