به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو "از شیراز، رییس مرکز مدیریت شبکه های بهداشت و درمان و قائم مقام معاون بهداشتی وزارت بهداشت صبح دیروز در نشست ستاد کشوری برنامه پزشک خانواده شهری و نظام ارجاع با حضور مسئولان کشوری، با تاکید بر لزوم پیگیری مباحث چالشی برای تقویت هرچه بیشتر برنامه پزشک خانواده شهری، تصریح کرد: تاکنون دو استان فارس و مازندران، با به کارگیری منابع مالی، انسانی، زمان و تجهیزات فراوان برای اجرای این برنامه، گام های موثری را برداشته اند و لازم است با بازبینی چالش ها، راهکارهای توسعه برنامه در سایر کشور را ارزیابی کنیم.
وی با اشاره به ابلاغ سیاست های سلامت از سوی مقام معظم رهبری و اجرای برنامه تحول نظام سلامت در کشور، آن را گامی به سوی توسعه برنامه پزشک خانواده شهری در سایر مناطق کشور عنوان کرد.
رییس مرکز مدیریت شبکه های بهداشت و درمان و قائم مقام معاون بهداشتی وزارت بهداشت همچنین از الکترونیکی شدن سیستم نسخه پیچی در برنامه پزشک خانواده، در آینده نزدیک خبر داد.
مسئول دفتر آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت و مشاور وزیر نیز از توسعه زیرساخت های نرم افزاری برنامه پزشک خانواده خبر داده و گفت: نرم افزارهای پیشین در سامانه "سپاس" ادغام شده که این امر، نیاز به داده گذاری های جدید را از بین برده و موجب تسریع در دسترسی به داده ها شده است.
حسن ریاضی، نرم افزاری شدن ویزیت جاری، ارجاع الکترونیک و نسخه پیچی الکترونیک را از برنامه های در دست اجرای واحد فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در خصوص برنامه پزشک خانواده شهری برشمرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با اشاره به سابقه اجرای برنامه پزشک خانواده شهری در فارس از اواخر سال 1390، اظهار کرد: در طول روند اجرای برنامه، مشکلات آن به تدریج کاهش یافته و دستاوردهای خوبی به دست آمده است.