کد خبر:۳۷۱۶۶۲
براي نخستين بار در جنوب كشور؛

امكان سنگ شكني سنگ‌هاي بزرگ مجاري صفراوي در بيمارستان نمازي شیراز فراهم شد

براي نخستين بار در جنوب كشور، امكان سنگ شكني سنگ‌‌هاي بزرگ مجاري صفراوي با استفاده از دستگاه كلانژيوسكوپ و الكتروهيدروليك ليتوتريپسي در بيمارستان نمازي شیراز فراهم شد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از شیراز، اجتهادي، عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به فراهم شدن امكان سنگ‌شكني سنگ‌هاي بزرگ مجاري صفراوي در بيمارستان نمازي شیراز گفت: اين دستگاه كه به تازگي خريداري، نصب و راه‌اندازي شده است و از جديدترين فناوري پيشرفته روز دنيا برای ديد مستقيم مجاري صفراوي استفاده مي‌كند.

 

وی افزود: برخورداري از امكانات جانبي مانند دستگاه سنگ‌شكن الكتروهيدروليك ليتوتريپسي، اين امكان را فراهم مي‌كند كه تكنيك سنگ‌شكني و خروج سنگ‌هاي مجاري صفراوي در بيماراني كه داراي سنگ‌هاي بسيار بزرگ بوده و سنگ‌شكني با استفاده از روش‌هاي متداول در آن‌ها با خطر افزايش يافته‌اي همراه است، با حداقل خطر ممکن شود.

 

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز تصریح کرد: با استفاده از اين دستگاه، اساتيد بخش گوارش و كبد دانشگاه علوم پزشكي شیراز براي نخستین بار موفق شدند سنگ‌هاي بسيار بزرگ مجاري صفراوي را در يك بيمار بسيار پرخطر، با موفقيت سنگ شكني كرده و خارج کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار