به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو "از شیراز، محمدهادی ایمانیه امروز در نشست ستاد کشوری برنامه پزشک خانواده شهری و نظام ارجاع با حضور مسئولان کشوری تصریح کرد: در فارس، همکاری های خوبی از سوی سازمان نظام پزشکی، انجمن پزشکان عمومی، انجمن داروسازان و بیمه های کمیته امداد، سلامت و تامین اجتماعی در طول مدت اجرای برنامه صورت گرفته که بیش از نیمی از موفقیت های طرح پزشک خانواده، حاصل همکاری جدی و صمیمانه آنان است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، به ارائه گزارشی از عملکرد اجرای برنامه پزشک خانواده شهری در فارس پرداخت.
محسن مقدمی ، فارس را چهارمین استان پرجمعیت کشور عنوان کرد و گفت: در این برنامه 1052 پزشک خانواده عمومی به عضویت درآمده اند که از این تعداد، 72درصد خصوصی و مابقی نیز دولتی هستند، همچنین مجموعا 1214 زشک متخصص و فوق تخصص با این طرح همکاری دارند که از این تعداد، 728نفر از پزشکان، دولتی هستند.
وی همچنین از همکاری 376 آزمایشگاه، 134رادیولوژی و 591 داروخانه در اجرای این برنامه در فارس، خبر داد.
مقدمی توسعه زیرساخت های نرم افزاری برنامه را از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مدت اجرای برنامه پزشک خانواده شهری فارس برشمرد و افزود: واحد آموزش برنامه نیز کارگاه های متعددی را در خصوص تقویت برنامه برگزار کرده و از جمله اقدامات این واحد، برگزاری 19کارگاه آموزشی در 6ماهه نخست سال جاری بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین به اقدامات واحد پایش و نظارت برنامه پزشک خانواده شهری در استان فارس اشاره کرد و ابراز داشت: هم اکنون به ازای هر 50 پزشک خانواده در فارس، یک ناظر فعالیت آنان را به دقت ارزیابی می کند و مرکز تماس برنامه نیز در شیراز از ساعت 7 و 30دقیقه صبح تا 20 و 30دقیقه و در شهرستان ها تا پایان وقت اداری، پاسخگوی تماس های مردمی است که بر اساس آمارها، تاکنون 87درصد تماس ها برای دریافت مشاوره از کارشناسان این مرکز بوده است.
گفتنی است، در ادامه این نشست نیز دکتر اعرابی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران به ارائه گزارشی از اجرای برنامه پزشک خانواده شهری در این استان پرداخت.