آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۵۹۳۲
قائم مقام وزیر بهداشت:

استان‌های فارس و مازندران سرمایه عظیمی در اجرای برنامه پزشک خانواده شهری دارند

قائم مقام وزیر بهداشت در نشستی که با هدف بررسی راهکارها و چالش‌های پیش روی برنامه پزشک خانواده شهری استان فارس برگزار شده بود، گفت: استان‌های فارس و مازندران سرمایه عظیمی در اجرای برنامه پزشک خانواده شهری دارند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از شیراز، ایرج حریرچی، قائم مقام وزیر بهداشت در نشستی با هدف بررسی راهکارها و چالش‌های پیش روی برنامه پزشک خانواده شهری استان فارس که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دست اندرکاران اجرایی برنامه پزشک خانواده استان فارس، نمایندگان بیمه‌ها و سازمان نظام پزشکی برگزار شده بود، تصریح کرد: برای اجرای این برنامه، برنامه‌ریزی‌ها و فرهنگ‌سازی فراوانی صورت گرفته و زیرساخت‌های بسیاری فراهم شده است.

 

وی با اشاره به اجرای برنامه تحول در نظام سلامت کشور که همه استان‌ها مجری آن هستند، افزود: هر برنامه جدیدی نیز که در کشور به اجرا درمی آید، در استان‌های فارس و مازندران همراه و همگام با برنامه پزشک خانواده شهری اجرا می‌شود.

 

حریرچی گفت: باید این نکته مهم در گزارش گیری‌ها و ارزیابی‌ها مورد توجه قرار گیرد که صدای مردم شنیده شده و از نظرات واقعی آنان آگاه شویم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، تصریح کرد: اجرای برنامه پزشک خانواده شهری در استان فارس که به تازگی جشن دو سالگی آن برگزار شد، شان و جایگاه پزشکان عمومی را در استان ارتقا بخشیده است.

 

در این نشست، با حضور دست اندرکاران اجرایی برنامه پزشک خانواده شهری، گزارشی از عملکرد این برنامه در طی دو سال گذشته ارائه شده و راهکارهای اجرایی برای بررسی چالش های پیش روی برنامه ارزیابی شد.

 

بر اساس این گزارش، از ابتدای اجرای این برنامه تا کنون، 902 مصوبه به مرحله اجرا درآمده، ناظران برنامه 4255 مورد بازدید از مطب، 898 مورد بازدید از درمانگاه و 12 هزار و 126 مورد بازدید از درمانگاه ها داشته اند.

 

همچنین مرکز 1590، به عنوان مرکز پیام برنامه پزشک خانواده شهری معرفی شده که بر اساس آمارهای موجود، تا کنون 118 هزار و 750 تماس با این مرکز صورت گرفته و 87 درصد موارد به صورت مشاوره پاسخگویی شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار