کد خبر:۳۶۲۴۶۶
مدیرحوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز شیراز:

استاد باید برای دانشجویان الگو باشد/ مطالعات باید بتواند گره‌ای از گره‌های موجود را باز کند

مدیرحوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز شیراز گفت: استاد باید برای دانشجویان الگو باشد و دانشجو از او الگوپذیری داشته باشد که خوشبختانه این اتفاق در مرکز علوم اسلامی دانشگاهیان افتاده است.

محسن ذوالقدر، مدیرحوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز شیراز در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در شیراز، گفت: حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکزی است برای دانشجویانی که تمایل دارند در کنار دروس دانشگاهی قدری عمیق‌تر و مفصل‌تر مفاهیم اسلامی را فرا بگیرند.

 

وی بیان داشت: در بُعد آموزش  تعدادی واحد آموزشی ارائه می‌شود که طبق آخرین برنامه درسی، 60 واحد درسی در طول شش ترم ارائه می‌شود.

 

مدیرحوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز شیراز افزود: دروس آموزشی شامل کلام، تفسیر، اخلاق، احکام، تاریخ اسلام،‌ جریان شناسی سیاسی، جریان شناسی فکری و فرهنگی، آشنایی با ادیان، نظام سیاسی انسان، انسان شناسی است.

 

ذوالقدر تصریح کرد: هسته‌های تربیتی به این شکل است که افراد حوزه در گروه‌هایی تقسیم بندی می‌شوند و موظف هستند هفته‌ای یک جلسه داشته باشند با پشتوانه مطالعاتی که در این جلسه برای فعالیت‌های مطالعاتی و عملیاتی تصمیم‌گیری می‌شود.

 

وی ادامه داد: مطالعات باید به صورتی باشد که هم یک گره از گره‌های موجود را باز کند و هم بروز و ظهور بیرونی داشته باشد که ممکن است ترویج همین یافته جدید باشد.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه سرگروه‌ها که به آن‌ها دبیر گفته می‌شود، گروه‌های مختلف را همگرا می‌کنند، گفت: دبیرها زیر نظر مربی هستند که امورات مطالعاتی، اعتقادی و فکری افراد را برسی می‌کنند و به مربی ارجاع می‌دهند.

 

ذوالقدر بیان داشت: مربی‌ها زیر نظر سرمربی هستند که این سرمربی ها معمولا از علمایی هستند که در مسائل اعتقادی ویژه کار کردند در سطح کشوری انتخاب می‌شوند.

 

وی افزود: سرمربی ما آیت‌الله عابدینی از مبلغان نهاد رهبری با سابقه بالای 20 سال در امور تبلیغی، تربیتی، و حوزوی است.

 

مدیرحوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز شیراز با اشاره به اینکه همه دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاهی در حوزه علوم اسلامی این مرکز یک سیر آموزشی را طی می‌کنند، گفت: در سیر هسته‌های تربیتی بر حسب علاقه می‌توانند موضوعات متفاوتی را انتخاب کنند.

 

ذوالقدر در مورد نحوه جذب دانشجویان در این مرکز بیان داشت: از طریق اطلاعیه عمومی، پوستر، بنر، ایمیل، پیامک و اطلاعیه‌های مختلف در سایت اقدام به جذب فراگیران می‌شود.

 

وی افزود: یکی از راه‌های موثر جذب روش چهره به چهره است و روش دیگر فرد گزینی که استاد فردی را می‌بیند که برای حوزه مناسب است و از او برای تدریس در حوزه دعوت می‌شود.

 

این مقام مسئول در مورد هزینه کلاس‌های این مرکز گفت: برای یک ترم 12 واحدی مبلغ 30 تا 40 هزار تومان گرفته می‌شود که این تفاوت به دلیل دانشجو یا فارغ‌التحصیل بودن افراد متغیر است.

 

ذوالقدر تصریح کرد: از آنجایی که امکانات و مکان این مرکز زیر نظر نهاد رهبری علوم پزشکی شیراز تامین می‌شود، برای علوم پزشکی تخفیف بیشتری قائل می‌شویم.

 

وی با اشاره به اینکه اساتیدی که در این مرکز تدریس می‌کنند، باید دارای چند شاخصه باشند، بیان داشت: به صورت عمومی دارای توانمندی علمی و مهارت در تدریس باشند و به صورت شاخص خود را مربی بدانند؛ چرا که اینجا مرکز صرفا آموزشی نیست؛ بلکه مرکز تربیتی است.

 

مدیرحوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز شیراز افزود: استاد باید برای دانشجویان الگو باشد و دانشجو از او الگوپذیری داشته باشد که خوشبختانه این اتفاق در این مرکز افتاده است.

 

ذوالقدر به نیازسنجی از بین دانشجویان جهت برگزاری کلاس‌های این مرکز اشاره کرد و گفت: برای مثال تعدادی از دانشجویان در مورد بحث عفاف و حجاب و حیا سوال داشتند که دوره دو روزه ای را برگزار کردیم که بازخورد خوبی را شاهد بودیم.

 

وی خاطرنشان کرد: از دیگر مراکز آموزشی فعال زیر نظر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی شیراز می‌توان به مرکز مطالعاتی فارا، مرکز روشنا، مرکز پرما، مرکز مشاوره و پاسخگویی به سوالات به سوالات دینی همراز، مرکز رسانه مکتوب، شبکه کاغذی پاسخگو، مرکز رسانه مجازی، مرکز آورده‌های فرهنگی نحل و مرکز ماهان اشاره کرد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار