کد خبر:۳۷۲۴۷۷
مدیر عامل شرکت عمران و مسکن سازان فارس:
هدف از تعامل بین دانشگاه و شرکت عمران و مسکن پیش برد کار به صورت اصولی و علمی است
مدیر عامل شرکت عمران و مسکن سازان فارس گفت: هدف از تعامل بین دانشگاه و شرکت عمران صدرا این است که فکرهای خلاق و ایدههای جوان در دانشگاه به کمک مرمتکاران آمده و کار به صورت اصولی و علمی پیش رود.
به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از شیراز، محمود رضا طالبان امروز در همایش امضای تفاهنامه همکاری بین شرکت عمران و مسکن سازان فارس و مرکز آموزش عالی هنر شیراز اظهار داشت: رسالت شرکت بهینه سازی عمران صدرا، مرمت اثار بافتهای تاریخی است که از اول هم در دستور کار شرکت بوده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر هشت بنای تاریخی در حال مرمت است که میتوان به پروژه نیکان واقع در پشت مدرسه خان، خانه مرحوم محلاتی، خیابان قانی مجمعه ایل خانی و خیابان سنگ سیاه اشاره کرد که با کمک دوستان مرمت اینها در حال انجام است.
عضو شورای شهر شیراز افزود: مرمت یک خانه خیلی وقت گیرتر و پرهزینهتر از ساخت یک منزل به همان متزاژ هست، زیرا در کار مرمت دقت و ظرافت و حجم خودش را می طلبد.
عضو کمیسون شهر سازی و معماری شورای شهر شیراز ابراز داشت: مرمت هنری است که از دیر باز وجود داشته و باید توجه داشت که مرمت کاران میراث ماندگار هستند چون یک اثر را خلق میکنند.
طالبان ادامه داد: قصد داریم در یک همایش از استادان و مرمت کاران برتر استان تجلیل به عمل آوریم و در این خصوص تعدای از مرمت کاران قدیمی شناسای شدهاند.
نائب ریس شورای شهر شیراز بیان داشت: با امضای این تفاهم نامه که با مرکز آموزش عالی هنر صورت گرفته است، میتوان مرمت آثار باستانی و بافت تاریخی را از لحاظ علمی هم پیش برد و علم و عمل با هم درآمیخته شود تا بتواند شاهد پیشرفت باشیم.
هوشنگ عشایری، مدیر کل راه و شهرسازی استان فارس در ادامه این برنامه اظهار داشت: وجود نخبگان در دانشگاه و تعامل با این قشر فرهیخته، میتوان از فکر و تخصص نخبگان در حوزه تحقیقات و پژوهش کمک گرفت.
وی افرود: تجربه استادکاران با دانش جدید که تلفیق شود کارهای بساری زیادی پیش میرود، زیرا باید مرمتکاران از نظریههای علمی جدید استفاده شود و با یک ساختار علمی پیش برویم بهتر به نتیجه میرسیم.
عشایری ابراز داشت: اگر با یک برند علمی و دیدی باز مقابل یک فکر و یک ایده جدید قرار بگیریم خیلی بهتر به نتیجه میرسیم .
علی رضا عسکری، رئیس مرکز آموزش عالی و غیرانتفاعی هنر شیراز در ادامه این برنامه در خصوص احداث مرکز آموزش عالی هنر شیراز بیان داشت: طرح این مصوبه در سفر مقام معظم رهبری در سال 87 هدیه ایشان به مردم فارس و اهالی هنر بود.
وی تصریح کرد: مرکز آموزش عالی و غیرانتفاعی هنر شیراز چهارمین دانشکده هنر کشور بعد از تهران، اصفهان و تبریز است و از این حیث این دانشگاه برای کل استان فارس و استانهای هم جوار است.
رئیس مرکز آموزش عالی و غیرانتفاعی هنر شیراز ابراز داشت: با وجود این تفاهم نامه که بین مرکز آموزش عالی و غیرانتفاعی هنر شیراز و شرکت عمران منعقد شد، شاید اولین تفاهم نامه ساختاری از نظر میراثی و فرهنگی است.
عسکری گفت: مرکز آموزش عالی و غیرانتفاعی هنر شیراز با رشتههای مثل مرمت آثار باستانی، شهر سازی، احیا بافت تاریخی، معماری موزه داری و فرش میتواند سهم عمدهای را در برقراری ارتباط با حفظ اثار داشته باشد.
وی ادامه داد:برای احیای یک بنا احتیاج به دانش و برنامهریزی بلندمدت است که با همکای شرکت های اجرایی و مراکز علمی این اهداف محقق میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.