کد خبر:۳۷۲۵۰۹

نشست "ماهواره چرا ممنوع" در دانشگاه پیام‌نور رشت برگزار شد

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت نشستی با عنوان "ماهواره چرا ممنوع " روز گذشته در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از رشت، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت نشستی با عنوان "ماهواره چرا ممنوع " روز گذشته در این دانشگاه برگزار شد.

 

مجتبی صولتی، مدیر فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی گیلان روز گذشته در نشست "ماهواره چرا ممنوع؟" در جمع دانشجویان دانشگاه پیام‌نور رشت گفت: در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران در میدان جنگ است، مذاکره با دشمن نوعی جنگ است.


وی گفت: اولین باری که در ایران ماهواره دیده شد، سال 67 بود و تا سال 70 آمار جمعیتی که از ماهواره استفاده می‌کردند،آن هم به دلایل خاص و فقط شبکه‌های محدود، یک درصد بود تا اینکه سال 73 مجلس قانونی با موضوع منع استفاده از ماهواره را وضع کرد، در این مدت هم افرادی بودند که می‌گفتند این قانون جوابگو نیست، در مجلس ششم گفتند که این قانون یا باید حذف بشود یا اصلاح، که شورای نگهبان با این موضوع مخالفت کرد و تا به امروز هم این قانون پابرجاست و بالای 70 درصد مردم ایران از ماهواره استفاده می‌کنند.


مدیر فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: شبکه های فارسی زبان در ماهواره بیش از 150 شبکه است که بیشتر این شبکه‌ها از سال 87 به بعد آغاز به کار کردند.


صولتی با طرح این سوال که چرا مردم از ماهواره استفاده می‌کنند، ضعف صدا و سیما، ضعف از نظر کیفیت (ساختار فهمی) و محتوا و لذت بردن مردم از گناه را از دلایل استفاده از ماهواره عنوان کرد.


وی در ادامه با اشاره به تفاوت جنگ سخت و نرم گف: در جنگ سخت دشمن آشکار و ملموس و بازه زمانی محدود است، فردی که در این راه کشته می‌شود، مقدس است و مورد احترام قرار می‌گیرد؛ اما در جنگ نرم کسی که جزو تلفات حساب می‌شود فرد مقدسی نیست؛ بلکه ذهن و قلب و روح فرد شکار شده است.


مدیر فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی گیلان با اشاره به ابزارهای جنگ نرم گفت: ضربه ابتدایی را همین فیلم‌های ماهواره‌ای می‌زنند و بسیاری از چیزهایی که در این فیلم‌ها القا می‌شود آشکار نیست؛ بلکه خیلی هم عادی جلوه داده می‌شود،  مثل فیلم  بفرمایید شام، با وجود اینکه این برنامه به آشپزی و مسابقه می‌پردازد؛ اما در کنار این به عادی بودن مشروب در کنار غذاها می‌پردازد و این عقیده را به مخاطبان خود القا می‌کند که مشروب یک پدیده عادی است.


صولتی گفت: همه مسائلی که در این سریال‌ها و فیلم‌ها به آن پرداخته می‌شود، خیانت است و  اولین ضربه را به خود خانواده می‌زند و تاثیر بسیار زیادی را روی خانواده‌ها داشته که آمار طلاق هم در این چند ساله متاسفانه افزایش پیدا کرده است.


وی در پایان به سوالات دانشجویان پاسخ گفت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار