به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از شیراز، قرائتي، سرپرست دانشگاه پيامنور استان فارس صبح امروز در نشست مسئولان و كارشناسان فرهنگي این دانشگاه توجه به مقوله مهم فرهنگ را زير بناي فكري دانشگاه عنوان كرد و بیان داشت: بايد بستر لازم براي توسعه فعاليتهاي فرهنگي در دانشگاه پيامنور فراهم ساخت.
وي باتشكر از تلاشهاي صورت گرفته در عرصه فعاليتهاي فرهنگي دانشگاه پيامنور استان فارس و كسب مقامهاي متعدد كشوري ابراز اميدواري كرد توسعه فعاليتهاي فرهنگي در اين دانشگاه با جديت ادامه يابد.
سرپرست دانشگاه پيامنور استان فارس به بخشهايي از اقدامات و تهاجمات فرهنگي دشمنان عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي اشاره كرد و گفت: براي مقابله با حركتهاي تهاجمي دشمنان درحوزه فرهنگي، بخصوص در زمينههاي ماهواره بايد ابتكار عمل داشته و از حركتهاي منفعلانه پرهيز كنيم؛ چرا كه نميتوانيم جلوي پيشرفت سريع و لحظه اي تكنولوژي در دنيا را بگيريم.
قرائتی تصريح كرد: شبكههاي ماهوارهاي در 10 سال اخير بنيان خانوادههاي ما را نشانه گرفته است و براي مقابله با اين تهاجم، بايد به جاي حركتهاي منفعلانه، با ابتكار وخلاقيت شناخت جامعه را بالا برده تا افراد بتوانند اين توطئهها را تجزيه وتحليل كنند.
وی گفت: در دانشگاهها نيز به عنوان مغز متفكر جامعه بايد به دنبال خلاقيت باشيم. اتاق فكر تشكيل داده و باوركنيم كه مشكلات فرهنگي وجود دارد تا بتوانيم بعد از آن براي حل اين مشكلات، تصميمات لازم را اتخاذ كنيم.
قرائتي با اشاره به ضرورت افزايش شناخت و بصيرت در دانشجويان تصریح کرد: تاثيرگذاري ماهواره در جامعه به دليل كم كاري متوليان فرهنگي است؛ چرا كه اين كوتاهيها، زمينه تقليد كوركورانه جوانان از برنامههاي شبكههاي ماهوارهاي فراهم ساخته است؛ درحالي كه اگر پايه اعتقادي افراد را بالا ببريم به راحتي تحت تاثير شبكهها قرار نميگيرند.
وي خواستار هماهنگي و تعامل بيشتر نهادهاي مرتبط با فعاليت هاي فرهنگي شد و افزود: باوجود ابزارهاي لازم و اختصاص منابع مناسب، بين متوليان فرهنگي هماهنگي لازم وجود ندارد.
سرپرست دانشگاه پیامنور فارس خواستار توانمندسازي دانشجويان در عرصه هاي فرهنگي شد و گفت: حساسيت بر روي دانشگاهها به خاطر اين است كه دانشگاهها مسير فرهنگي كشور را ترسيم ميكنند.