کد خبر:۳۷۲۸۳۱

نگاهی به سفر روحانی به گلستان/ راستی آزمایی سخنان مشاور رسانه‌‮ای رئیس جمهور

سفر رئیس جمهور به استان گلستان در حالی به پایان رسید که برخی تناقضات رفتاری و گفتاری موجب دلسردی مردم استان شد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو"، دهمین سفر استانی دولت یازدهم به مقصد استان گلستان بود که این سفر روز گذشته در حالی به کار خود پایان داد که نه تنها در بسیاری از موارد مهم توسعه‌ای، عملکرد و مصوبه‌ بخصوصی به غیر از دادن "وعده" در بر نداشت؛ بلکه برخی تناقض‌های رفتاری و گفتاری نیز در آن موجب دلسردی مردم استان شد.

 

عدم دیدار روحانی با قشر دانشجو

 

در اولین و مهم‌ترین دیدگاه عدم دیدار رئیس جمهور با قشر دانشجوی این استان باوجود درخواست‌ها و انتظارات و همچنین مشکلات این قشر بود که این اتفاق با توجه به شعارهای متعدد دولت تدبیر و امید در اهمیت قائل شدن برای این قشر مهم و تأثیرگذار، موجب تعجب و شگفتی ضمن دلسردی و آزردگی خاطر شد.

 

محرومیت رسانه دانشجویان از پوشش اخبار سفر رئیس جمهور

 

این بی‌مهری و عدم عنایت به قشر دانشجو به نداشتن دیدار اختصاصی با این قشر ختم نشد؛ بلکه در اقدامی نه چندان حرفه‌ای نمایندگی "خبرگزاری دانشجو" در استان مجوز حضور در برنامه‌های این سفر را برای پوشش خبری نداشت و این در حالی بود که بودند خبرنگارانی که پس از این خبرگزاری درخواست صدور مجوز داشتند و توانستند در برنامه‌های ریاست جمهوری حضور پیدا کنند، از این حیث عنصر "زمان مراجعه" برای تبرئه از این تبعیض رسانه‌ای منتفی است.

 

مدیر روابط عمومی استانداری در گفتگوی تلفنی با "خبرگزاری دانشجو" در استان نیز در خصوص این عدم صدور مجوز اعلام بی‌اطلاعی کرد و با بیان این مطلب که ممکن نیست رسانه‌ای برای عدم مراجعه به موقع حذف شود و پس از آن برای شخصی دیگر کارت صادر شود، گفت: برای عکاس رسانه‌ای استان م.م در آخرین ساعات مجوز حضور صادر شده است! که این تناقض گویی موجب می‌شود گمان کنیم این مجموعه به تبعیض رسانه‌ای و یا تحریم رسانه‌ای به فراخور سلیقه قائل است.

 

همچنین مدیر روابط عمومی استانداری در این گفتگوی تلفنی در پاسخ به "خبرگزاری دانشجو" در استان که آیا برنامه‌های سفر از شبکه استانی پخش زنده می‌شود یا خیر، نیز بیان داشت: خیر برنامه‌ها پخش زنده نخواهند داشت و این در حالی بود که همه‌ برنامه‌ها هم از شبکه گلستان و هم از شبکه خبر پخش زنده می‌شد! و این چه معنایی می‌تواند غیر این داشته باشد که این خبرگزاری حتی از مشاهده برنامه سفر رئیس جمهور از تلویزیون نیز باید محروم بماند؟!

 

این تحریم رسانه‌ای در حالی اتفاق افتاد که صادق، مشاور رسانه‌ای رئیس جمهور، در اولین روز این سفر در نشست خبری با اصحاب رسانه استان مدعی شد که برای دولت یازدهم رسانه خودی و غیرخودی مطرح نیست!

 

این فضای انقباضی رسانه‌ای در مدت این دو روز که ناشی از عدم سواد رسانه‌ای برخی مسئولان در عصر ارتباطات و اطلاعات است تنها به منع حضور "خبرگزاری دانشجو" محدود نشد؛ بلکه رسانه‌های دیگر نیز به مواردی نظیر نشست خبری روحانی به عنوان آخرین برنامه این سفر دو روزه نقد داشتند؛ چرا که تنها پنج خبرنگار به صورت گزینشی اجازه طرح پنج سوال از پیش تعیین شده را داشتند که همگی نیز از طیف اصلاح طلبان بودند!

 

سخنان رئیس جمهور کشورمان در این سفر مبنی بر پذیرش نقد و همچنین سخنان مشاور رسانه‌ای وی در نشست خبری این سفر مبنی بر توجه برابر دولت به تمامی رسانه‌ها دو گزاره را به ذهن متبادر می‌سازد:

 

اول اینکه این فضا نه از سوی نهاد ریاست جمهوری بلکه غفلتی سرزده از مجموعه استانداری و ستاد استقبال از کاروان تدبیر و امید در گلستان بوده که علل آن جای سوال دارد و امید می‌رود پاسخ درخور و قانع کننده‌ای در بر داشته باشد.

 

دوم اینکه ممکن است سخت گیری و قوانین محدود کننده موجود، سیاستی ابلاغی از سوی کاروان تدبیر و امید بوده باشد که مجموعه استانی فقط مجری آن بودند که در این صورت نیز امید می‌رود با رفع این محدودیت رسانه‌ای و مجال دادن به تمامی خبرنگاران از انشقاق درونی کاسته شود تا مبادا این بی مهری‌ها موجب شود وحدت درونی کشور زیر سوال رود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار