آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۳۲۴۷
ملکی در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو"؛

نقش دانشجو، تعیین کنندگی معادلات بین‌المللی است/ دانشجویان باید فسلفه قیام خود را بشناسند

مسئول سازمان بسیج دانشجویی یزد ضمن گرامیداشت ۱۶ آذر گفت: دانشجویان باید فسلفه قیام خود را شناخته و برای جامعه تبیین کنند.

ملکی، مسئول سازمان بسیج دانشجویی یزد در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در یزد، ضمن گرامیداشت ۱۶ آذر و روز دانشجو گفت: اولین چیزی که در رابطه با روز دانشجو باید به ذهن برسد، ماهیت این روز است، زیرا با توجه به اوضاع سیاسی امروز جهان هر جناحی سعی بر مصادره کردن ان دارد ولی همانطور که امام گفتند این دانشجویان به هیچ گروهی تعلق ندارند.

 

وی افزود: استقلال اولین دانشجویان شهید در راه استکبار ستیزی مهم‌ترین ویژگی این دانشجویان بود که ما نیز امروز باید بر این ماهیت استکبار ستیزی ایستاده و پای خود را در جای پای آن‌ها بگذاریم.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی یزد خاطرنشان کرد: با توجه به نقش دانشجویان در شرایط فعلی در خصوص مذاکرات با گروه ۱+۵، این روز از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ زیرا که تیم مذاکره کننده باید در مقابل زیاده خواهی‌های غرب ایستاده و ادامه راه دانشجویان در سال ۳۲ را داشته باشد که این نیز مهم‌ترین خواسته دانشجویان است.

 

ملکی گفت: موضع دانشجویان در حال حاضر باید با تاسی از دانشجویان استکبارستیز طبق فرموده مقام معظم رهبری به دور از سیاسی بازی در این صحنه به صورت بازی گردان سایسی عمل کرده و نقش تعیین کننده در معادلات بین‌المللی داشته باشند و همچنین بدون نگاه به هیچ حزبی، به صورت مستقل موضع خود را بیان کرده و در هر مسئله داخلی و خارجی ابراز مواضع کنند.

 

وی تصریح کرد: دانشجویان باید موضع استقلالی و با استقلال و منطق داشته باشند و به دور از جو زدگی با مطالعه تاریخ و شناخت فلسفه قیام خود در مقابل ظلم بایستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار