مسئولان لرستان پژوهشگران دانشگاهی را در تصمیم گیری‌های کلان دخیل نمی‌کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۳۸۰۵
پژوهشگر برتر دانشگاه لرستان:

مسئولان لرستان پژوهشگران دانشگاهی را در تصمیم گیری‌های کلان دخیل نمی‌کنند

پژوهشگر برتر دانشگاه لرستان گفت: مسئولان لرستان پژوهشگران دانشگاهی را در تصمیم گیری‌های کلان دخیل نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرمآباد، مسعود علیرضایی، پژوهشگر برتر دانشگاه لرستان در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه لرستان گفت: مسئولان لرستان پژوهشگران دانشگاهی را در تصمیم گیری‌های کلان دخیل نمی‌کنند؛ به گونه‌ای که به عنوان یک پژوهشگر تابحال تنها از کنار در ورودی استانداری لرستان عبور کرده‌ام.

 

وی با بیان ینکه دانشگاه لرستان زیرساخت‌های پژوهشی را ندارد، افزود: سرعت اینترنت در دانشگاه لرستان پایین است و دسترسی به کتاب، مجلات و ژورنال‌ها نیز کم است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه لرستان دانشگاه لرستان خواستار افزایش پهنای باند اینترنت در این دانشگاه شد و گفت: در دولت‌های قبل تلاش‌های خوبی برای بحث پژوهانه و گرنت صورت گرفت؛ اما متاسفانه امروز این مساله خود به مسالهای دست و پا گیر تبدیل شده است؛ به گونه‌ای که گرنت در عمل اجرا نمی‌شود و پژوهشگر مجبور است که هزینه‌های پژوهش را از جیب خود تامین کند و بعد منتظر بماند تا بودجه پژوهشی دانشگاه تامین شود.

 

علیرضایی بر ضرورت بومی کردن علوم با استفاده از تجربیات دیگر کشورها تاکید کرد و ادامه داد: معتقدم که صنعت در جایی که با مشکل برمی‌خورد باید به سراغ دانشگاه بیاید و در واقع این صنعت است که باید نیازهای خود را به دانشگاه اعلام کند.

 

وی پایین بودن انگیزه در بین محققین و پژوهشگران جوان را به عنوان مهمترین مانع تحقیق و پژوهش دانست و گفت: محققان و پژوهشگران به واسطه اینکه دوردست‌ها را می‌بینند می‌توانند در راستای رفع بیکاری و کمکاری در لرستان موثر باشند.

پربازدیدترین آخرین اخبار