به گزارش خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، محمد جواد اخوان مسئول سیاسی اسبق بسیج دانشگاه خواجه نصیر سطحی نگاری جنبش ها را دلیلی برای پیروی از احزاب دانست و اظهار داشت: سال 86 در همین دانشگاه یکی از تشکل ها بیانیه ای صادر کرد که من متوجه شدم این بیانیه درست مانند بیانیه چند سال گذشته همین دانشگاه است.
وی افزود: متاسفانه امروز شاهد آن هستیم که بعضی از تشکل ها سلطنت طلب شده اند و در سنای آمریکا سخنرانی می کنند و عده ای از این تشکل ها نیز به حمایت بعضی از احزاب در داخل کشور پرداختند.
اخوان به آرمان های جنبش دانشجویی اشاره کرد و گفت: آرمان ها جزء ذات جنبش دانشجویی است و اتفاقاً جدا شدن از همین آرمان هاست که جنبش ها و تشکل های دانشجویی را دچار مشکل کرده است و اگر شما مرام نامه انجمن اسلامی را بخوانید می بینید که تا چه حد با عملکرد خودش در امروز فاصله دارد.
مسئول سیاسی اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر در خصوص سخنان نقاشی مبنی بر اینکه دفتر تحکیم وحدت یک دفتر جعلی است، گفت: جریانی که خودش به اساسنامه و مرامنامه خودش اعتقاد ندارد کار را به جایی رسانده است که نقاشی به عنوان حقوقدان می گوید که چه چیزی حقوقی و قانونی است و چه چیزی قانونی نیست. ما نمی توانیم قانونی و غیرقانونی بودن دفتر تحکیم وحدت را تعیین کنیم ولی تا به امروز هم ضیاء هاشمی که معاون فرهنگی دولت یازدهم است هم جلوی همین اتحادیه غیرقانونی را نگرفته است.
اخوان با اشاره به شعار انتخاباتی روحانی گفت: حقوقدانی شعار انتخاباتی بود ولی حالا وقت کار است. دموکراسی که شما از آن دم می زنید می گوید که باید به نظر اکثریت جامعه احترام گذاشت، اکثریت جامعه است که تعیین کننده خط مشی است نه شما و آقای خاتمی.
وی به عملکرد خلاف دموکراسی اصلاح طلبان در خصوص انتخابات سال 88 تاکید کرد و گفت: شما به خاطر یک آمار غلط به خیابان ها ریختید و هشت ماه کشور را به خطرانداختید و همین رفتار شماها بود که تحریم ها را علیه ایران بیشتر کرد و در آخر هم 250 هزار رای نشان داد که مشکل چیز دیگری بود.
در این قسمت از سخنان اخوان عده ای از دانشجویان با صداهای ناهنجار اجازه ادامه صحبت به وی ندادند که پس از برقراری آرامش در سالن، اخوان ادامه داد: علی افشاری از تشکل ما به سنای آمریکا نرفت تا متد سرنگونی جمهوری اسلامی را آموزش بدهد.
مسئول سیاسی اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر تصریح کرد: دفتر تحکیم وحدت به خاطر اینکه بیانیه ای در حمایت از رژیم صهیونیستی صادر کرد، منحل شد آنها در بحبوحه جنگ 33 روزه بیانیه ای ضد جنگ با مردم مظلوم فلسطین صادر نکردند و کسانی که شما از آن ها حمایت می کنید همان کسانی هستند که از سازمان مجاهدین حمایت کردند. سازمان مجاهدین با قتل 15 هزار نفر در خیابان های تهران، حمام خون راه انداختند.
اخوان هاشمی رفسنجانی را به عنوان اولین کسی که فضا را روی تشکل های دانشجویی بست، معرفی کرد و گفت: شما ژست آزادی خواهی گرفتید ولی همین شما بودید که به خاطر بیانیه سیاست تعدیل فضا را روی تشکل های دانشجویی بستید و اولین شخصی که این کار را کرد هاشمی رفسنجانی بود.
وی به پیشرفت علمی در کنار جریان سیاسی تاکید کرد و گفت: جریان سیاسی مسیر دیگری را می طلبد اگر مسیر پیشرفت علمی را در کنار مطالبات سیاسی دنبال می کردیم اتفاقات بزرگی در کشور رخ می داد.
مسئول سیاسی اسبق دانشگاه خواجه نصیر به کمبود بودجه وزارت علوم در بودجه سال 94 اشاره کرد و گفت: من از شما می پرسم که چرا ما به عنوان دانشجو از خودمان نپرسیدیم که چرا کمترین افزایش بودجه برای وزارت علوم بوده است. من و شما آقای نقاشی با همه اختلافات سیاسی باید این را دنبال کنیم که چرا وزارت علوم باید کمترین بودجه را در سال آینده داشته باشد چون جریان سیاسی مطامع دیگری را دنبال می کند و آنها می خواهند ما وابسته بمانیم تا نیازمان به آمریکا احساس شود.
اخوان با اشاره به تقدیم بودجه در روز دانشجو گفت: در روز دانشجو بودجه دانشجویی کاهش می یابد و ما دانشجویان هیچ اعتراضی نمی کنیم سال 87 و در اثنای جنگ 22 روزه آقای نقاشی و دوستانشان یک خط بیانیه در خصوص محکومیت جنایات غزه ننوشتند، انجمن اسلامی هیچ زمان تعلیق نشده و شما حتی در برنامه های خودتان ویدئوکنفرانس با سران فتنه داشتید و چه در دولت دهم و چه در دولت یازدهم به فعالیت خودتان ادامه می دهید اما اگر ما نگاهمان این بود که به پیشرفت کشور کمک کنیم دنبال این نبودیم که با ویدئوکنفرانس گذاشتن برای سران فتنه وجهه آنها را در بین افراد بهتر کنیم.
وی به ادعای آزاد اندیشی اصلاح طلبان تاکید کرد و گفت: شما نان توسعه سیاسی و آزاد اندیشی خود را می خورید اما چرا در مراسم دیروز در دانشگاه تهران یک نفر مخالف را دعوت نکردید.
مسئول سیاسی اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر به عدم محکوم کردن کمبود بودجه وزارت علوم توسط رسانه های اصلاح طلب اشاره کرد و گفت: محکوم کردن کمبود بودجه در کدام از روزنامه ها و سایت های اصلاح طلب نبوده و شما فقط دنبال این هستید که در انتخابات بعدی کدام شخص باید کاندیدا شود.
اخوان با ابراز تاسف برای اظهارات سحرخیز گفت: سحرخیز که در دوران خاتمی فعالیت زیادی داشته است جدیداً گفته که ما میانه خوبی با امام نداشتیم باید تاسف خورد که چرا این جریان دستخوش بازی های آسیایی شده است.
وی در پاسخ به سئوال نقاشی مبنی بر اینکه چرا تشکل های دانشجویی از دانشجویان ستاره دار حمایت نکردند، گفت: بهتر است این سئوال را بپرسیم که چرا زمانی که آقای معین آئین نامه ستاره دار بودن را تصویب کرد شما اعتراض نکردید.
مسئول سیاسی اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر افزود: دانشجو نباید سینه چاک رجل سیاسی باشد ولی شما به خاطر اینکه معین این آئین نامه را تصویب کرد سکوت کردید و از آن گذشتید.
اخوان در خصوص اظهارات نقاشی مبنی بر اینکه شما به طور ناگهانی منتقد دولت احمدی نژاد شدید، گفت: ما سینه چاک احمدی نژاد نبوده و نیستیم و اصولاً دانشجو نباید متعلق به حزب خاصی باشد و ما در همه حال انتقاد سازنده را پذیرفته ایم اما این شما هستید که با ایجاد ویدئوکنفرانس و تبلیغات برای یک شخص خاص دنبال منافع خودتان و پیروزی در انتخابات آینده هستیم.
وی افزود: من به خاطر سحرخیز شما را قضاوت نمی کنم ولی چرا شما خودتان را پیاده نظام احزاب می کنید همین باعث می شود که روزی دانشجوها در راس امور قرار بگیرند و روز بعد مانند یک دستمال دور انداخته شوند.
مسئول سیاسی اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر به سیاست زدگی برخی افراد در جریان سیاسی اصلاح طلب اشاره کرد و گفت: از دوستان آقای نقاشی کسانی هستند که به دلیل آنکه این جریان خیلی در وابستگی احزاب سیاسی قرار گرفته است سیاست زده شده اند حواسمان باشد که سیاست زدگی نان شب ما نیست و پیشرفت کشور از سیاست نیز مهم تر است.
اخوان در خصوص اتهام نقاشی مبنی بر بی صبری و بی تقوایی جنبش های اصولگرا گفت: صبر شما و جنبش شما را در سخنرانی های خاتمی دیدیم که به دانشجویان گفت کاری نکنید که از جلسه بیرونتان کنم بی صبری و برخورد ناملایم در مجموعه شما وجود دارد که نمونه بارز آن برخورد آقای خاتمی است که مثلاً با شعار زنده باید مخالف من بر سر کار آمد.
وی خاطرنشان کرد: اعتقاد بنده این است که ما با همه اختلاف نظرهای سیاسی نباید اعتقاد به کیان و اصل و اساس کشور را فراموش کنیم اگر به این اعتقاد باشیم سر از سنای آمریکا در نمی آوریم و هیچ وقت به دنبال وفاق با کسانی که سر از سنای آمریکا در می آورند نیستیم ما به دنبال وفاق با کسی نیستیم که در زمان انتخابات خود را مطیع قانون اساسی می داند و پس از نتیجه انتخابات آن را رد می کند.