رضا عابدی گناباد در گفتگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در مشهد، با اشاره به اینکه برخی تصور کردهاند فتنه 88 به فراموشی سپرده شده است، گفت: متاسفانه شاهد هستیم افراد و جریانات نفوذی در دولتها در حال نفوذ هستند.
وی ادامه داد: هم در دولت هاشمی رفسنجانی، هم در دولت خاتمی و هم در دولت احمدینژاد این مسئله را شاهد بودیم و امروز نیز در دولت روحانی این مسئله را مشاهده میکنیم.
این تحلیلگر سیاسی تاکید کرد: دولتمردان به جای اینکه به اقتصاد، معیشت و مسائل فرهنگی جامعه توجه کنند و در راه رفع نیازهای مردم بکوشند وارد مسائل فرعی شده و سعی میکنند خواستههای فرعی و حاشیهای را به جای خواستههای اصلی ملت جا بزنند.
عابدیگناباد ادامه داد: سابق بر این نظارتی بر روند دانشگاه آزاد نبود، در این دولت نیز به دلیل همفکریهایی که بین دولت و مدیران ارشد دانشگاه آزاد وجود دارد باز هم مشاهده میکنید نظارتی بر عملکرد آن نمیشود و شرایط برای نظارت بر دانشگاه آزاد سختتر شده است.
وی یادآور شد: البته نمیتوان گفت تمام بدنه دانشگاه آزاد منتصب به فتنه هستند خیر؛ اما مدیران اصلی دانشگاه در زمان انتخابات 88 جزو ستادهای انتخاباتی میرحسین موسوی بودند و پس از انتخابات نیز مشاهده کردیم که در جریان فتنه حضور دارند.
دولت با پر رنگ کردن مسئله سران فتنه سعی در به حاشیه کشاندن معیشت مردم دارد
این تحلیگر سیاسی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه دولت در طول این یک سال نتوانسته به وعدههای خود در زمینه مسائل اقتصادی عمل کند به همین دلیل مسائل حاشیهای را به عنوان مطالبات مردمی جایگزین میکند تا معیشت به فراموشی سپرده شود.
عابدیگناباد ضمن تاکید بر اینکه ایجاد تنش در دانشگاه به نفع دانشگاه و دانشجو نیست تصریح کرد: دولت و دانشگاه آزاد باید تکلیف خود را با فتنه 88 مشخص کنند و بگویند آیا فتنه را قبول دارند یا خیر؟
وی با بیان این موضوع که در مسئله فتنه هیچ حد وسطی وجود ندارد بیان داشت: مشاهده میکنید که دولت شعار خود را دوری از افراط برگزیده است؛ اما در عمل مشاهده میکنید که خود افراطگر است به طوری که به فتنهگرانی که هشت ماه کشور را به آشوب کشیدند و به ملت خود خیانت کردند تریبون داده میشود.
خداوند افراد را با شعارهایشان میآزماید
این تحلیلگر سیاسی در بخش دیگری از سخنان خود، سخنان روز گذشته روحانی را متضاد با شعارهایش دانست و گفت: متاسفانه برخی از رفتارهای روحانی به برخی از رفتارهای احمدینژاد شباهت دارد به طوری که برخی لجاجتهای احمدینژاد را در رئیس جمهوری فعلی مشاهده میکنیم.
عابدیگناباد ضمن یادآوری این نکته که خداوند انسانها را با شعارهایش آزمایش میکند، افزود: کروبی شعار پیرو خط امام بودن را عنوان کرد، خاتمی شعار آزادی و احمدینژاد نیز شعار عدالت و برخورد با مفاسد اقتصادی را مطرح کرد و امروز نیز روحانی عدالت و عدم افراطگرایی را به عنوان شعار خود برگزیده است و مشاهده میکنید چگونه این افراد با شعارهایشان آزموده شدند.
وی با تاکید بر اینکه رفتارهای روحانی بیشتر به سرهنگها شباهت دارد نه حقوقدان بیان داشت: متاسفانه دولت گوش شنوایی برای شنیدن انتقاد ندارد و در طول این بیش از یک سالی که بر مسند ریاست جمهوری بوده است بارها این را در رفتار خود نشان داده است.
توهین دیگری نبوده که دولت به منتقدین خود وارد کند
این تحلیگر سیاسی ضمن اشاره به اینکه دولت توهین دیگری نبوده که به منتقدین نکرده باشد خاطرنشان کرد: این رفتارها نشان از این دارد که دولت روحیه نقدپذاری ندارد و دوست نمیدارد فردی وی را به نقد بکشاند.
عابدیگناباد با بیان اینکه اسم این رفتار دولت را میتوان دیپلماسی لبخند در وزارت خارجه و دیپلماسی اخم در برابر منتقدان داخلی نامید تصریح کرد: یکی از اشتباهاتی که رئیس جمهور و سایر بزرگان نظام مرتکب میشوند این است که تصور میکنند در جمع دانشجویی باید سخنرانی کنند این در حالی است که باید سخنان دانشجویان را بشنوند.