ادب مرد به ز دولت اوست(17)/ جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان:
کد خبر:۳۷۴۵۴۷
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان:
توهینهای رئیس جمهور به منتقدان نتیجه ناکامی در تحقق وعدههای دولت است
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: توهین های رئیس جمهور به منتقدان نتیجه ناکامی در تحقق وعده های دولت است.
علی افشار در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در خرم آباد، با انتقاد از توهین های رئیس جمهور به منتقدین دولت در مراسم گرامیداشت روز دانشجو گفت: متاسفانه هر از چند گاهی آقای روحانی با حمله به منتقدان فضای سیاسی کشور را دچار تشنج می کند؛ البته این توهین ها نتیجه ناکامی در تحقق وعده های دولت به مردم است.
وی افزود: شاید بهترین جواب به این موضوع می تواند این باشد که چون آقای روحانی قول داده بود مسئله هسته ای را ظرف کمتر از یک سال حل کند و مشکلات اقتصادی را صد روزه برطرف کند و قول های دیگر، اما چون در عمل به وعده های خود موفق نبوده و نتوانسته است، پرونده هسته ای را به سرانجام برساند؛ از این رو امروز با ادبیاتی که در شان یک رئیس جمهور نیست منتقدین دولت را تازه به دوران رسیده می نامد.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: هر چند که شکست مذاکرات هسته ای یعنی پیروزی ایران، چون ما در مقابل زیاده خواهی آمریکا ایستادگی کرده ایم؛ اما مشکل اینجاست که دولت رفع همه مشکلات اقتصادی را در گرو رفع تحریم ها می داند.
افشار با اشاره به اینکه آقای روحانی برای کاستن فشارهای ناشی از عدم تحقق وعده های دولت به دنبال حاشیه سازی است تا افکار عمومی را از این مسائل منحرف کند و با فشار کمتری به کار خود ادامه دهند ادامه داد: رئیس جمهور باید بداند که این حاشیه سازی ها بیشتر شبیه داروی مسکن است که فقط برای مدت خیلی کوتاهی جواب می دهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
کاملا صحیح است.فلازمان خون دل خوردن است همچون شهیدبهشتی مظلوم. یاحق
پاسخ