آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۴۰۳۴
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات:

معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد مجوز برگزاری برنامه‌های روز دانشجو را نمی‌دهد

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد با تشکیل شوراهای مختلف تلویحاً دستور مقابله با تحرکات سیاسی را صادر می‌کند و در واحدهای دانشگاهی برنامه‌های سیاسی روز دانشجو مجوز برگزاری نمی‌گیرد.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات با صدور بیانیه اعلام کرد: معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد با تشکیل شوراهای مختلف تلویحاً دستور مقابله با تحرکات سیاسی را صادر می‌کند و در واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد، برنامه‌های سیاسی روز دانشجو مجوز برگزاری نمی‌گیرند.

 

متن این بیانیه بدین شرح است:

 

«در زمانی زندگی می‌کنیم که ایران هراسی و اسلام ستیزی، سرتاسر جهان را فرا گرفته و دشمنان اسلام و ایران درصدد براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران با استفاده از ابزارهای ارتباطی نوین و شگردهای دروغ پراکنی رسانه‌ای هستند.

 

در این برهه از زمان که مهم‌ترین وظیفه حکومت، نهادهای انقلابی و نیروهای دلبسته به آرمان‌های انقلاب، مقابله با این جریان است، مدیران دانشگاه آزاد اسلامی، خواسته یا ناخواسته، با سیاه نمایی در سخنان خود آب بر آسیاب دشمن می‌ریزند. مدیرانی که اساتید حوزه را روضه خوان و روشنفکر نماهای غرب زده را استاد و تئوریسین معرفی می‌کنند.

 

حال به گفته رئیس جمهور که زمان امنیتی بودن فضا به سر آمده است، معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد با تشکیل شوراهای مختلف تلویحاً دستور مقابله با تحرکات سیاسی را صادر می‌کند و در واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد، برنامه‌های سیاسی روز دانشجو مجوز برگزاری نمی‌گیرند.

 

مگر رهبر معظم انقلاب صریحاً به حضور دانشجویان در صحنه‌های سیاسی تأکید نکردند، «شما به‌عنوان یک انسان مسلمان، مؤمن، صاحب فکر، باید نگاه کنید، تکلیفتان را احساس کنید، تحلیل داشته باشید نسبت به اشخاص، نسبت به جریان‌ها، نسبت به سیاست‌ها، نسبت به دولت‌ها، موضع داشته باشید، نظر داشته باشید».

 

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بر خود واجب می‌داند تا با رصد موضع گیری‌ها و تحرکات متخاصم با جریان بسیجی و انقلابی در دانشگاه آزاد و اعلام عمومی آن در رسانه‌ها، مطالبات مقام معظم رهبری در شئون مختلف را پیگیری کرده و با تمام توان رهرو این راه ناتمام باشد که أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ.»

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار