کد خبر:۳۷۴۱۳۷
حسینیان:

ستاد بازسازی عتبات عالیات سازمانی کم مصرف و پرتولید است/ صحن حضرت زهرا(س)در نجف، آبروی جهان تشیع است

نماینده مجلس شورای اسلامی ستاد بازسازی عتبات عالیات را مجموعه ای کارآمد معرفی کرد.
ستاد بازسازی عتبات عالیات سازمانی کم مصرف و پرتولید است/ صحن حضرت زهرا(س)در نجف، آبروی جهان تشیع است

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از سایت ستاد بازسازی عتبات عالیات، روح الله حسینیان گفت: ستاد بازسازی عتبات مجموعه ای است که وظیفه بازسازی و توسعه حرم علوی و حرمین شریفین در کربلا را به عهده دارد که توانسته به بهترین شکل این مهم را به انجام برساند.

 

وی با اشاره به بزرگترین پروژه این ستاد گفت: بزرگترین اقدام ستاد بازسازی عتبات عالیات ساخت صحن حضرت زهرا علیها سلام است که این صحن با عظمت، با مساحتی بسیار بالا و با جایگیری بسیار خوب در حال ساخت است و بعد از ساخت این صحن، تعداد کثیری از زائرین را در آن می توانند جایگیری کنند که این صحن هم آبرویی برای جمهوری اسلامی و هم آبرو برای کل جهان تشیع خواهد بود.


این نماینده مجلس روند پیشرفت پروژه های عمرانی ستاد بازسازی عتبات عالیات را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در این چندسالی که پی در پی توفیق تشرف به این سرزمین را داشته ام، از نزدیک شاهد روند رو به پیشرفت بازسازی و ساخت پروژه های مختلف بوده ام و با این که مشکلات بسیاری از نظر مالی و مشکلات دیگر وجود دارد اما تغییر و پیشرفت کاملا به چشم می آید.


حسینیان از مردم شریف عاشق اهل بیت خواست که به این سازمان اعتماد کنند و نذورات خود را برای بهتر و سریعتر انجام شدن پروژه های عمرانی ستاد اهدا نمایند.


وی در همین زمینه ادامه داد: قرارگاهی که مسئولیت بازسازی عتبات را بر عهده دارد از مهندسین، کارشناسان، کارمندان و کارگران خدمتگزاری تشکیل شده که خودشان را به رایگان خدمتگزار قرار گاه قرار داده اند و با عشق و از عمق دل و جان فعالیت می کنند.


حسینیان گفت: گاهی در این ستاد با مهندسینی برخورد می کنم که در ایران، در سطح بسیار بالایی فعالیت می کنند و همین ها داوطلبانه و برای رضای خدا و بدون چشمداشتی به اینجا آمده اند و وقت و تخصصشان را در اختیار ستاد برای توسعه حرم قرار داده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار