آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۴۲۱۹
استاد دانشگاه‌های گیلان؛

تکفیری‌ها انسان‌های جاهلی هستند که پیام اسلام به آنها نرسیده است

استاد دانشگاه‌های گیلان گفت: تکفیری‌ها انسان‌های جاهلی هستند که پیام اسلام به آنها نرسیده است.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از رشت، فتحعلی زاده روز گذشته در نشستی که با عنوان "آشنایی با تکفیری ها" به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تالش برگزار شد، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: بهترین تعبیر از گروه های تکفیری همان تعبیر مقام معظم رهبری است که فرمودند از جهلشان است.


وی افزود: اینها انسان های جاهلی هستند که پیام اسلام به آنها نرسیده است.


استاد دانشگاه های گیلان گفت: برای آشنایی با گروه های تکفیری باید به گذشته و نحوه تشکیل آنها برگردیم، تشکیل این گروها به دو نفر برمی‌گردد، یکی ابن تیمیه و دیگری فردی به نام محمد بن عبدالوهاب است که در قرن دوازدهم در عربستان متولد شده و همفکر با ابن تیمیه بوده است.


فتحعلی زاده گفت: جمله معروف عبدالوهاب این بوده که می‌گفت، من شما را به سوی توحید و یکتاپرستی فرا می‌خوانم و می‌خواهم شرک را کاملا کنار بگذارم.

 

وی گفت: این نشان دهنده آن است که عبدالوهاب از روزی که به نوعی به قدرت رسیده است به این فکر می‌کرد که همه کافر هستند و خودش می‌خواست لااله الا الله را تفسیر کند.


استاد دانشگاه های گیلان گفت: در کتاب کشف الشبهات خودش، چندین بار مسلمانان غیر وهابی را مشرک خطاب کرده است و عنوان می‌کند که مسلمانان با شهادتین مسلمان نمی‌شوند و اسلام با عمل است.


فتحعلی زاده گفت: با خواندن کتاب "مستر همفر" که خاطرات یک جاسوس انگلیسی نفوذی است با فرقه ظاله وهابیت و نحوه شکل گیری آن بیشتر آشنا می‌شوید.


وی از گروه های تکفیری و افراطی مهم در عصر حاضر، القاعده را نام برد و اهداف آن را تشریح کرد و گفت: طالبان، مبارزان چچنی، فتح الاسلام، داعش، النصره، جیش العدل و بوکوحرام از فرزندان مهم آنها می‌باشند.


استاد دانشگاه های گیلان در پایان در رابطه با نحوه تشکیل و اقدامات هر یک در کشورهای مختلف را مورد بررسی قرار داد و از افکار و رفتار افراطی آنها صحبت کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار