عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه سخنران برتر کنفرانس بین المللی علوم و تکنولوژی در توسعه پایدار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۵۲۰۴

عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه سخنران برتر کنفرانس بین المللی علوم و تکنولوژی در توسعه پایدار شد

عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه سخنران برتر سومین کنفرانس بین‌المللی علوم و تکنولوژی در توسعه پایدار (ICIST 2014) شد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ارومیه، یونس رضایی دانش که در سومین کنفرانس بین‌المللی علوم و تکنولوژی در توسعه پایدار ICIST 2014)) در کشور لائوس به عنوان نماینده ایران و رئیس پانل در این کنفرانس حضور داشت به عنوان سخنران برتر این کنفرانس انتخاب شد.

 

این کنفرانس هر ساله با حمایت انجمن تکنولوژی کشاورزی کشورهای جنوب شرق آسیا (AATSEA) برگزار می‌شود و امسال سومین کنفرانس در کشور لائوس با حضور بیش از 650 محقق از کشورهای مالزی، اندونزی، کامبوج، ویتنام، تایوان، فیلیپین، تایلند، سنگاپور، هنگ کنگ، لائوس، چین، کره جنوبی، ژاپن، آمریکا، نیوزیلند، فنلاند، روسیه، سوئد، انگلستان، آفریقای جنوبی، گرجستان، عربستان سعودی، مصر، هند و ایران برگزار شد.

 

محققین در این کنفرانس در حوزه علوم کشاورزی و محیط زیست شامل علوم و تکنولوژی کاربردی، تاکسونومی و تنوع زیستی، کشاورزی پایدار و کنترل بیولوژیکی، بیوتکنولوژی و مکانیزاسیون فرآورده‌های کشاورزی، تکنولوژی تولید و نیز علوم اجتماعی و اقتصاد کشاورزی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

پربازدیدترین آخرین اخبار