به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، محمدحسین صفارهرندی عضو تشخیص مصلحت نظام در سومین همایش دانشگاه سدی در برابر فتنه که عصر امروز در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق دانشگاه تهران و به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل این دانشگاه برگزار شد اظهار داشت: کفشی که از شیطنت های برخی اکنون مقابل من قرار دارد در مقابل کفشی که در گذشته به من انداخته بودند و به سر یکی از خواهران خورد بسیار گران تر بود و فکر می کنم وضعیت اقتصادی این بچه ها نسبت به دوران گذشته کاهش پیدا کرده است و البته به دوستان توصیه می کنم که صاحب کفش را پیدا کنند و به دستش برسانند اما این زبان گفتمانی برای جامعه و فرهیخته دانشگاهی نیست.
وی افزود: از آن روزها خیلی فاصله پیدا کرده ایم و تقریبا هفته ای یکبار به دانشگاه ها می روم و اصلا محیط فعلی دانشگاه ها همچون دوران اصلاحات و سازندگی نیست و محیط گفتگوست.
عضو تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: فاصله است بین گفتاری که انسان آن را با کلام و منطق بیان می کند و یا آنکه دست به قلوه سنگ می برد هرچند می ارزد آدمی جانش را پای افشای حقیقت بدهد.
صفارهرندی ابراز داشت: خوشحالم امروز بعضی از همان کسانی که آن روزها در فضای ازدحام شیطنت می کردند از کار خودشان پشیمان هستند هر چند ممکن است موضع سیاسی شان تندتر شده باشد.
وی ادامه داد: کسی که لنگه کفش پرتاب می کند یادش باشد آن کسی که به سمت بوش لنگه کفش انداخت کفش خودش بود نه دیگران.
عضو تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: خدا را شکر می کنم که رفتارهای غیرمنطقی و غیرارزشی رنگ باخته است و اگر از باب طنز کسی لنگه کفش پرتاب کند می داند که این کارها در جامعه دانشگاهی خریدار ندارد.
صفارهرندی با اشاره به عنوان همایش تصریح کرد: در این عنوان دو عنصر فتنه و دانشگاه وجود دارد که باید آنها را بشناسیم.
وی افزود: فتنه عوارض و آثاری دارد و خاستگاه فتنه دل بیمار شده ماست که می توانست جایگاه رحمانی باشد اما برخی اوقات جایگاه شیطانی می شود که بروز وسوسه های آن موجب فتنه خواهد شد.
عضو تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: فتنه محیط را غبارآلود می کند که دید انسان در این محیط درست نخواهد بود و غباری بین ما و حقیقت حائل می شود که موجب فتنه خواهد شد.
صفارهرندی افزود: در محیط غبارآلود است که آدمی منکر بدیهیات می شود و عدد بزرگتر را کوچکتر می بیند.
وی بیان داشت: در محیط غبارآلود تشخیص حق از باطل محدود می شود مخصوصا برای کسانی که اطلاعات شان کم است و دانشگاه محیط علم و آگاهی است که کسی نمی تواند در این محیط منکر بدیهیات شود.
عضو تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: در محیط فتنه فقط غلیان احساسات و ظهور عصبانیت ها حاکم می شود که در اینجا بدیهیات را هم لگدمال می کنند.
صفارهرندی ابراز داشت: عوارض های محیط فتنه این است که قوانین و هنجارها شکسته می شود و این جامعه که مشحون از ارزش های بنیادین و اعتقادی است دیدیم که چگونه طی چند روز گذشته به خاطر هم نوایی با خاندان پیامبر یک و نیم میلیون نفر به پیاده روی کربلا رفتند که این فرم ها را شکستن فقط از فتنه برمی آید که صورت گرفت.
وی ابراز داشت: روز عاشورا که 1400 سال در کشور ما مورد تکریم قرار می گرفت در زمان فتنه حرمتش شکسته شد و البته همین روز پس گردن فتنه گران زد و محوشان کرد.
عضو تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: شاید بخشی از هنجارها به طوری باشد که به آنها تقید نداشته باشیم اما باید بدانیم که گریبان ما را می گیرند و اگر جابه جایی ارزش به وجود بیاید قطعا تبعات زیادی خواهد داشت.
صفارهرندی با اشاره به فوت مرتضی پاشایی و حضور جمعیت زیادی در مراسع تدفین وی گفت: یکی از اساتید جامعه شناس که شاید با نظام نیز اختلاف داشته باشد گفت که این حرکت غیرقابل پذیرش است و اتفاق بدی می افتد چرا که مسائل غیرقابل پیش بینی به خاطر حضور مردم در این مراسم اتفاق می افتد.
وی ادامه داد: محیط دانشگاهی محیط شور و احساسات است که نباید کسل و افسرده باشد و کسی که به این مسئله باور نداشته باشد معلوم است که دانشگاه را نشناخته است.
عضو تشخیص مصلحت نظام گفت: کسی منکر احساسات دوره جوانی نیست اما جایی که باید عقلانیت حرف اول را بزند احساسات جایگاهی ندارد.
صفارهرندی با تاکید بر اینکه دانشگاه محیط تجمیع احساسات و عقلانیت است ابراز داشت: در محیط فتنه تشدید کینه ها و عصبیت ها وجود داشت که ریشه شیطانی دارد.
وی ادامه داد: بسیاری از کسانی که با یکدیگر دوستان صمیمی بودند در فتنه به جان هم افتادند و حتی خانواده ها نیز دچار آسیب شدند که خدا مسببین آنها را نبخشد.
عضو تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه قصه فتنه محیط آمیخته شدن جریان خادم و خائن با یکدیگر است تصریح کرد: جریان درونی را خادم می گوییم و خادم با هر نگرش سیاسی که در گذشته در خدمت نظام بوده است مورد تایید دستگاه های ذیربط قرار گرفته و توانسته در نظام به خدمت خود ادامه دهد.
صفارهرندی تاکید کرد: محیط فتنه کاری می کند که از عنصر خادم پیشین یک هم پیمان با دشمن و خائن می سازد و آنچه دشمن می گوید را پژواک می دهد که این اتفاق در سال 88 افتاد.
وی تصریح کرد: چرا آدم هایی که تصویرهای خوبی از آنها داشتیم و برایمان اسطوره بودند امروز باید در جایگاه متهم و فتنه گر کشور قرار بگیرند و البته استحقاق محاکمه شدن را دارند و نمی خواهیم جنایات شان را تخفیف دهیم.
عضو تشخیص مصلحت نظام ابراز داشت: تاسف می خورم به حال کسانی که روزی آنها را به عنوان اسطوره ها سر دست می گرفتیم و یک روز به واسطه دست گذاشتن خودشان در دست شیطان از ارزش افتاده اند.
صفارهرندی با تاکید بر اینکه زمانی که اختلاط صورت می گیرد بهار فتنه مهیا می شود گفت: محیط فتنه محیط سورچرانی عناصر مفسد است و دیدید که خودشان اعتراف کردند که در ایام فتنه ضدانقلاب ها و منافقین در محیط های اجتماعی پرسه می زدند و فتنه می افکندند.
وی ادامه داد: بسیاری از کسانی که می گفتند رای من کو اصلا رای نداده بودند.
عضو تشخیص مصلحت نظام گفت: پس از انتخابات رهبری و کاندیداهای پیروز حضور 40 میلیونی مردم در صحنه انتخابات را ستایش می کردند اما عده ای سعی داشتند این مسئله را به گونه ای جلوه دهند که 13 میلیون و 24 میلیون باید به خیابان بیایند و ساطور دست بگیرند.
صفارهرندی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب به همان کسانی که دنبال رای شان بودند فرمودند که سرنوشت انتخابات در خیابان ها دیده نمی شود بلکه نتیجه در صندوق رای است و حقانیت و مشروعیت رای ها در صندوق وجود دارد.
وی اظهار داشت: وقتی پای جریان بیرونی در کار است کاری می کند که فتنه شکل بگیرد و کسانی که با آنها در ارتباط هستند خیال می کنند که از حق ملی حرف می زنند اما این چه حق ملی است که اوباما هزینه اش را می پردازد.
عضو تشخیص مصلحت نظام افزود: کنگره آمریکا چند ماه پس از پایان فتنه اوباما را احضار کردند تا وی پاسخ دهد که 70 میلیون دلاری که برای ایجاد آشوب در ایران اختصاص داده بود چگونه هزینه کرده است و اوباما گزارش کار خود را مبنی بر اینکه هزینه های زیادی را به شبکه های اجتماعی و فتنه گران برای ایجاد آشوب هزینه داده بود جزء به جزء به دیوان محاسبات شان ارائه داد.
صفارهرندی تصریح کرد: اوباما که هر وقت اتفاقی در خیابان ها می افتاد خوشحال می شد و مسببین آن کسانی بودند که در فتنه 88 شرکت کردند و سردمدار شده بودند و روز 13 آبان را به لجن کشیدند به خاطر وفاداری به اوباما تا بگویند ما دیگر آدم های سابق نیستیم.
وی افزود: بسیار مشمئزکننده است که دشمنان خونی ما گزارش کار فعالیت در فتنه را به دیوان محاسباتش بدهد.
وزیر اسبق ارشاد اظهار داشت: همچنان به این موضع خود پایبند هستم که جریاناتی که سردمدار فتنه شدند از قبل با آمریکا هماهنگ نبودند اما نشانه هایی از حضور عوامل پایین دستی شان در هماهنگی با دشمنان وجود دارد که به آلمان می رفتند.
عضو تشخیص مصلحت نظام ابراز داشت: کسانی که در رئوس فتنه بودند پیش از انتخابات دست شان در دست دشمن نرفته بود بلکه آنها پس از فتنه از اینکه اسم شان در رادیوهای اسرائیل پخش می شد و همچنین در برابر پیام های آزادی که به آنها می دادند خوشحال شدند.
صفارهرندی تصریح کرد: کسانی که می گویند ما هنوز یار امام هستیم چرا به کار خودشان شک نکرده اند و پیام های امام را مورد بررسی قرار نداده اند البته کسانی بودند که در زمان فتنه سکوت کردند و همراهی نشان دادند و بعدها حرف های جدیدی مطرح کردند که باید به آنها مرحبا گفت.
وی ادامه داد: ملت همان اول کار که دیدند دشمن قصد فتنه دارد با سخنرانی رهبر معظم انقلاب در 22 خرداد که حجت را بر آنها تمام کرد دیگر به خیابان ها نیامدند.
صفار اظهار داشت: 25 خرداد نزدیک به 600 هزار نفر به خیابان ها آمدند اما پس از آن تنها یک دهم از آنها به خیابان ها می ریختند و در این حال مردم تکلیف شان مشخص است.
عضو تشخیص مصلحت نظام افزود: کسانی که محرک ماجراهای فتنه بودند چرا یک بار از خودشان نپرسیدند که به کجا می روند؟ وقتی مقالات بعضی از این آقایان را می خوانم می بینم زمانی سوپرحزب اللهی بودند.
صفارهرندی ادامه داد: یکی از سران فتنه که در گذشته مسئولیت اداره یکی از روزنامه ها را داشت با ادبیات حداکثری درباره رهبری حرف می زد حال چرا از خودش نمی پرسد که چرا با این اوصاف عملکردش در حال تخریب بنیادهای نظام است.
وی تصریح کرد: اثر دیگر فتنه اخلال در زندگی روزمره مردم بود و خاطرم است هر بار که تجمعی در خیابان راه می افتاد و شیشه ها را می شکستند و سطل زباله ها را آتش می زدند یکی از بانوان که حزب اللهی و وابسته به حزبی هم نبود و حدود 60 سال داشت با تاسف می گفت نمی دانم چرا این بلاها سر کشورمان می آید کشورمان داشت در جهان پیشرفت می کرد.
عضو تشخیص مصلحت نظام ابراز داشت: نهالی که در مملکت ما کاشته شد در لبنان، سوریه، عراق و کشورهای دیگر شاخ و برگ داده است.
صفارهرندی تاکید کرد: این انقلاب که توسط دشمن به رسمیت شناخته شده است حیف نیست که خودمان قدرش را ندانیم؟ یادمان باشد که قد کشیدیم.
وی ادامه داد: وقتی تکثیر می شویم باید تحمل سختی ها را داشته باشیم چرا باید در بحبوحه پیشرفت و در مقابل ستایش دیگر کشورها عده ای خنجرها را به سینه های خودشان بزنند.
عضو تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: تحریم ها زمانی در دستور کار دشمن قرار گرفت که احساس کردند فتنه جواب نمی دهد.
صفارهرندی بیان داشت: در نشست وزرای دفاع کشورهای عضو ناتو در اروپا که یک روز بعد از 9 دی برگزار شد یکی از اعضای آن می گوید این تصویری که امروز از ایران مخابره شد بزرگترین تظاهراتی است که مردم پس از انقلاب برگزار کردند و تمام زحماتی که برای ایجاد انقلاب مخملی کشیده بودیم به باد رفت و باید سراغ گزینه های دیگری همچون تحریم برویم.
وی با تاکید بر اینکه تحریم معادل فتنه و فتنه معادل تحریم است گفت: وقتی آنها می گویند همه گزینه ها روی میز است یعنی به فتنه روی آوردند که شکست خورد و می دانستند که گزینه های نظامی نیز جوابگو نخواهد بود به همین دلیل به تحریم روی آوردند.
عضو تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: قطعا در گزینه تحریم هم می توانیم دشمنان را ناکام بگذاریم چرا که تحریم نیز یکی از گزینه های فتنه است.
صفارهرندی با تاکید بر اینکه جماعت دانشگاهی بازی نمی خورد گفت: دانشگاه جای فتنه نیست که فتنه گران بذر بپاشند و بخواهند بعدا آن را درو کنند و اگر چنین شود دیگر آن دانشگاه دانشگاه نیست.
وی ادامه داد: محیط فتنه محیطی است که دشمنان را به طمع می اندازد تا امتیازهای بیشتری بگیرند و حتی غربی ها حاضر شده بودند پیش از انتخابات 88 پای مذاکره بنشینند و حتی پیشنهادهای نان و آب دارتری هم در دست داشتند.
وزیر اسبق ارشاد اظهار داشت: سولانا پیش از انتخابات به جلیلی اصرار کرده بود تا مذاکراتی داشته باشند اما جلیلی گفت تردید کردم که چرا آنها به مذاکرات اصرار دارند و احتمالا گزارش هایی را دریافت کرده اند که این گونه رفتار می کنند.
صفارهرندی با اشاره به اینکه دشمنان نیز در نظرسنجی های خودشان متوجه شده بودند که چه کسی رئیس جمهور می شود ابراز داشت: علی احمدی وزیر آموزش و پرورش دولت نهم پیش از انتخابات 88 گفته بود که زمانی که از سفر خارج می آمدم در کنار خاتمی بودم و راجع به انتخابات حرف می زدیم و نتیجه را از وی پرسیدم و خاتمی گفت احمدی نژاد رای می آورد و رای بالایی را نیز نسبت به دور قبل کسب خواهد کرد چرا که بیشتر از گذشته کار کرده و لشکر عظیمی جور کرده و برنده انتخابات است این ماجرایی بود که خود آنها و غربی ها نیز پیش بینی کرده بودند.
وی تصریح کرد: جلیلی گفت پس از انتخابات و داستان فتنه منتظر بودیم دوباره سولانا درخواست مذاکره کند اما چنین اتفاقی نیفتادو خودمان برای مذاکره به آنها پیغام دادیم اما آنها گفتند فعلا نه چرا که معلوم نیست چه کسی حاکم است.
عضو تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: کار فتنه این بودکه قله هایی که شما به آنها رسیده بودید و به خاطر نقاط ضعف برخی ها دشمنان از شما امتیاز بگیرند و امیدوارم کسانی که در داخل کمک کردند اگر بازگشتی دارند جوابی برای خدا داشته باشند و به قرآن عمل کنند یعنی توبه کرده و اقدامات شان را برای مردم تبیین کنند.
صفارهرندی ادامه داد: با کسی که همه هستی یکی دیگر را به آتش کشیده نمی شود مصالحه کرد چرا که معلوم نیست دوباره رفتار خود را تکرار نکند.
همچنین در پایان میکائیل دیانی، مصطفی میرآخوری و علی عبدی از اعضای شورای مرکزی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل با اهدای لوحی از صفارهرندی تقدیر کردند.