کد خبر:۳۷۵۷۰۷

2 سال است مزار شهدای گمنام دانشگاه قم «یادمان» ندارد/ آخرین هشدار دانشجویان برای ساخت یادمان

دومین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه قم در حالی برگزار شد که هنوز هیچ اقدام درخوری برای ساخت یادمان شهدای این دانشگاه صورت نگرفته است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از قم، 28 آذر ماه سال 1391 شهر قم میزبان سه شهید گمنام دفاع مقدس بود که پیکر مطهر دو تن از آن ها طی مراسمی با شکوه در دانشگاه قم به خاک سپرده شد.

 

امروز در حالی دومین سالگرد تدفین این مظاهر ایثار و فداکاری را پشت سر می گذاریم که هیچ اقدام شایسته ای برای ساخت یادمان شهدا در این دانشگاه انجام نشده است.

 

با توجه به اینکه مراسم گرامی داشت سالگرد تدفین شهدای گمنام با مراسم بازگشت کاروان دانشجویی پیاده روی اربعین حسینی مقارن شد، دانشجویان این دانشگاه با برپایی هیاتی در مسجد دانشگاه ضمن عزاداری برای سید و سالار شهیدان و گرامی داشت مقام شامخ شهدای دفاع مقدس، از عدم حضور مسئولان دانشگاه در این مراسم و بی توجهی آن ها به مسائل فرهنگی انتقاد کردند.

 

در پایان مراسم هیات تعدادی از دانشجویان اعتراضات و انتقادات خود را نسبت به عدم اهتمام مسئولان دانشگاه برای ساخت یادمان شهدا اعلام و مطالبی را به عنوان هشدار به مسئولان در فضاهای مجازی منتشر کردند.

 

تعدادی از دانشجویان متعهد و ارزشی دانشگاه قم با انتشار پیام های در فضای مجازی اعلام کردند در صورتی که مسئولان دانشگاه نسبت به ساخت یادمان شهدا و مسائل فرهنگی بی تفاوت باشند با اقدام انقلابی دانشجویان مواجه خواهند شد.

 

یکی از فعالان فرهنگی دانشگاه در گفتگو با "خبرنگار دانشجو" در قم، بیان داشت: وقتی آذر ماه سال 91 این شهدا را به دانشگاه ما آوردند مسئولان قول دادند تا پایان تابستان مقبره با شکوهی برای آن ها خواهند ساخت، یک سال گذشت و اتفاقی نیافتاد، بعد هم گفتند بودجه نیامده و فعلا نمی توانیم کاری بکنیم.

 

وی افزود: مدتی گذشت و مسئول نهاد رهبری در جمع دانشجویان اعلام کرد بودجه کاملی برای ساخت یادمان شهدا آمده و بعد از برگزاری جلسات متعدد قرار شد یادمانی شبیه یادمان شهدای دانشگاه شهرکرد برای دانشگاه قم هم ساخته شود.

 

این خادم بسیجی گفت: چون دانشگاه قم تفکیک جنسیتی شده است، یکی از شهدا را در واحد خواهران و دیگری را واحد برادران دفن کردند، قرار شد ابتدا مزار شهیدی که در قسمت خواهران است ساخته شود، اما یک خندق بزرگی را دور آن حفر کردند، چند ستون زدند و دیگر هیچ اتفاقی نیافتاده است.

 

وی ادامه داد: در قسمت برادران هم فقط دور مزار شهید یک چادر کشیده و هیچ اقدام دیگری انجام نداده اند، امسال هم پاسخشان به مطالبات دانشجویان این است که باید معمار بیاوریم  و ببینیم چه می شود، حجت الاسلام دیرباز رئیس دانشگاه اختیار یادمان را به دکتر گندم کار معاون اداری مالی تنفیذ کرده؛ اما این دلیل نمی شود که نسبت به این مسئله بی تفاوت و بی توجه باشند.

 

 

این فعال فرهنگی تاکید کرد: ما دانشجویان حاضریم با استفاده از ظرفیت اردوی جهادی دانشگاه آماده سازی و ساخت یادمان شهدا را خودمان انجام دهیم.

 

وی خاطرنشان کرد: مسئولان استان قم هم که مدعی ولایت مداری و تعهد به خون و راه شهدا هستند، یک قدمی بردارند تا جایگاه و شان شهدای گمنام دانشگاه قم حفظ شود.

 

این دانشجوی بسیجی ادامه داد: این آخرین هشدار دانشجویان دانشگاه قم به مسئولان دانشگاه و استان است که هرچه زودتر یادمان شهدای دانشگاه را در شأن شهدای دفاع مقدس آماده سازند، در غیر این صورت با اقدام انقلابی دانشجویان مواجه خواهند شد.

 

وی در پایان بیان داشت: این که در روزهای اخیر یک وانت آجر آوردند و به اصطلاح مشغول کار ساخت یادمان شدند، فایده ای ندارد و باید یک کار اساسی و اصولی انجام شود.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بهلول
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۶
برادر عزیز اگر به جای یادمان شهدا می خواستید یک داشگاه آزاد بسازید تا حالا ساخته شده بود
13
2
ali
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۲
این عکسی که میبینید مربوط به مزار شهیدی هست که سمت واحد برادران قرار داره شهید واحد خواهران در وضعیت اسفبارتری قرار داره...
7
0
محمد.م
۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۴
راست میگه مزار سمت خواهران که اصلا هیچی ندارد بجز خندقی به دور آن.
دانشجو ...
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۷
با سلام . واقعا تأسف بار است که مسئولین این دانشگاه نسبت به این موضوع بی تفاوت هستند . این شهدا برای ما خیلی قابل احترام هستند . ان شاءالله به زودی این مشکل حل شود ...
10
0
حميد محبي
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۳
اگر دانشگاه قم بخواهد اينگونه باشد پس خدا بداد بقيه دانشگاهها برسد
9
0
سهیل شعبانی
Netherlands
۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۴
بسمه تعالی.طبق گفته ی برادم اگرکاری انجام ندهندخودمان دست به کارمیشویم والسلام.
14
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۸
دانشگاه قم که دانشگاه اصلی در شهر ام القرای قم می باشد بعید است که مسئولینش نسبت به ارزش نهادن به جایگاه والای شهدای بی تفاوت باشند. اگر اینکار را نکردند امید است در طول سال حاری یادمانی در شان شهدای عزیز بر سر قبور این عزیزان احداث نمایند. انشاءالله
7
0
دانشجوی دانشگاه قم
۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۸
اولا: اگر برایشان مهم مینمود از 2 سال پیش تا الان کاری میکردند.
دوما : امید ما به مسئولان نیست.اشتباهمان همین امید واهی بود و صبر بر حرکتی شایدی از جانب ایشان ها-در مدت 2 سال انتظار -
سوما :بعید یا قریب ، فعلا که مسئولین دانشگاه مادر ام القرای جهان اسلام را بی تفاوت به فرهنگ شهادت دیده ایم و 2 سال زمان کمی نیست برای قضاوت - جای خجالت بسیار است و هیچ بهانه ای پذیرفته نیست پس از 2 سال -
گمنام
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۵
نکنه ما به جای اینکه شهدا رو از گمنامی در بیاریم بیشترو بیشتر گمنامشون کنیم اگه این اتفاق بیفته وای به حال ما
اگه از مسوولین بخاری بلند نمیشه دانشجوها باید یاعلی بگن و به پا خیزن
انشاالله که زودتر یادمانی در خور دوشهید ساخته بشه
2
0
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۲:۰۴
چیز خاصی نمیتونم بگم ولی این شرایط و اوضاع اصلا در شأن شهدا وحتی دانشجویان نیست
ما نهایاتا خودمون دست به کار میشیم اگر مسئولان کاری نکنن...
6
0
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۶
مسئولین این دانشگاه با اینکه چند پروژه ی دردست اجرا دارند مثل اینکه اولویتی برای ساخت شهید قرار ندادند و فقط ادعایی بیش برای حفظ ارزشها ندارن
و این سوت و کور بودن فضای دانشگاه انگار برای مسئولین خیلی مفید بوده
و ما این رو خواهیم شکست اگر بر همین روال باشه....
2
0
یکی از بروبچ از دانشگاه قم
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶
ما خیلی از این وضع ناراحتیم...
'
4
0
ناشناس
۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۰
به عمل کار برآید به سخن دانی نیست.
حمیدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۳
خود رایی و بقول خودشان مصلحت اندیشی مسولین دانشگاه که عمدتا ناقص تک بعدی و معیوب است کار را به عمل انقلابی دانشجویان ارزشی در این امر خواهد کشاند انشاالله.
6
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۷
چرامنتظرهستیددولت کاری بکند اگردانشجویان عمران ماهانه مقداری ساخته بودند بارگاه زیبایی شده بودشروع کنید دوسال مدت کمی نبوده
است1
8
0
دانشجو
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۰
اگر شما ها و این بچه ها به ظاهر انقلاب مرد هستید در برنامه گرامیداشت سالگرد تدفین شهدا که صبح دوشنبه با حضور خانواده شهید مبارکی برگزار شد، حداقل شرکت می کردید یا گزارش تهیه می کردید.
1
0
گمنام
۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۷
اولا این دوتا هیچ ارتباطی به همدیگه ندارن و لفظ خوبی رو به کار نبردید
ثانیا شاید بچه ها مشغله داشتن در ضمن اکثر رفقا کربلا بودن بعدازظهر رسیدن
گمنام
۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۹
در ضمن برنامه ای که شما میفرمایید سه شنبه صبح برگزار شد ویژه خواهران هم بود
پربازدیدترین آخرین اخبار