آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۶۳۸۸
مدیر حج و زیارت خراسان رضوی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

حضور بیش از 210 هزار زائر پیاده در حرم رضوی

مدیر حج و زیارت خراسان رضوی از حضور 210 هزار زائر پیاده در مراسم شهادت امام رضا(ع) در مشهد الرضا خبر داد.

مسعود مجردی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی "خبرگزاری دانشجو"، با اشاره به پایان یافتن ماه سفر و عزاداری امام هشتم شیعیان گفت: امسال حلقه خدمت حج و زیارت تکمیل شد و در کنار سایر وظایف ذاتی مسئولیت سامان دهی پیاده روی 30 صفر به سازمان حج واگذار شد.

 

وی در ادامه تصریح کرد: از روزها قبل از تمام نقاط ایران زائران حرم رضوی به صورت پیاده به سمت مشهد حرکت کردند تا در روز شهادت شمس الشموس عرض ارادت خود را خالصانه پیشکش حضرتش کنند.

 

مجردی با اشاره به اینکه 210 هزار نفر به صورت پیاده راهی مشهد الرضا شدند، اظهار داشت: 200 هزار نفر از زائران پیاده به صورت هیأت مذهبی وارد مشهد شدند و 65 هزار نفر تحت خدمات رایگان حج و زیارت چون بهداشت، تغذیه و اسکان قرار گرفتند به گفته مدیر حج و زیارت خراسان رضوی، پیش بینی می شود در سال آینده مشهد میزبان 500 هزار زائر در روز شهادت امام رضا(ع) باشد.

 

وی با تأکید بر اینکه زوار پیاده از تمام نقاط ایران در مشهد حضور داشتند، افزود: شمار زیادی از زائران، از شهرستان های استان خراسان رضوی بودند.

 

همچنین زائرینی از آذربایجان شرقی، یزد، خراسان جنوبی، گلستان، قم و ..... حضور داشتند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه از شب گذشته بیشتر زائران از مشهد خارج شدند، گفت: تا روز جمعه تمامی زائران مراسم 30 صفر از مشهد خارج شده و به شهرستان های خود باز می گردند همچنین در این راستا هماهنگی با ستاد حمل و نقل صورت گرفته که خدمات بازگشت مسافران و زائران با تسهیل بیشتری روبرو باشد.
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار