آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۷۲۰۵
رئيس سازمان غذا و دارو:

آزمايشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو در زمینه واكسن تاييدیه سازمان بهداشت جهاني را داراست/ بايد مصرف بالاي نمك در كشور كنترل شود

معاون وزير بهداشت و رئيس سازمان غذا و دارو گفت:‌ آزمايشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو در زمينه واكسن، مورد تائيد و انتظار سازمان بهداشت جهاني است.
آزمايشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو در زمینه واكسن تاييدیه سازمان بهداشت جهاني را داراست/ بايد مصرف بالاي نمك در كشور كنترل شود

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از وزارت بهداشت، دكتر رسول ديناروند با بيان اينكه آزمايشگاه‌هاي مرجع سازمان غذا و دارو در سطح خاورميانه رتبه اول را داراست و درخصوص واكسن مورد تائيد سازمان بهداشت جهاني است؛ گفت: نظارت بر مواد خوراكي، غذايي، دارو، شاميدني، تجهيزات و بيولوژيكي بر عهده این آزمایشگاه است.

 

رئيس سازمان غذا و دارو در خصوص آبلیمو های تولید صنایع غذایی گفت: از آنجايي كه آب ليموي طبيعي گران قيمت است برخي از شركت‌هاي توليدكننده اين محصول براي اينكه در رقابت كاهش قيمت افتاده‌اند؛ آب ليموهاي مخلوط با 50 درصد طبيعي و 50 درصد آب اسانس و رنگ توليد مي‌كنند و برخي از اين شركت‌هاي توليدكننده به طور كامل از رنگ و اسانس استفاده مي‌كنند كه البته تشخيص آن بسيار سخت است و اين آب ليموها اگرچه مخاطره سلامت ندارد ولی تولید و توزیع آنها نوعی تقلب محسوب می شود.

 

دكتر ديناروند در توضیح بیشتر گفت: به آب ليموهايي كه در آن از اسانس و رنگ استفاده مي‌شود و غيرطبيعي و مصنوعي هستند آب ليمو فرموله شده نام دارند که خطرناك نيستند، ولي از آنجايي كه نحوه توليد آنها يك نوع سودجویی و تقلب محسوب می شود، با تولید آن ها مقابله می کنیم و از بازار جمع آوري می شوند.

 

وی با بيان اينكه بازار فروش ليموترش در ايران توسعه يافته است، به مردم توصيه كرد كه از آب ليموي تازه استفاده كنند و در غير اين صورت از آب ليموهاي معتبر در بازار استفاده نمايند.

 

معاون وزير بهداشت همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر سموم موجود در ميوه‌ها گفت: اگر اين سموم در زمان توصيه شده به محصولات زده شود و فاصله بين سم‌پاشي و برداشت محصول مراعات شود مشكلي پيش نمي‌آيد.

 

وی افزود: بر روی برخی از محصولات نیز واکس زده می شود که این واکس در پوست ميوه‌ها مي‌ماند كه لازم است در هنگام مصرف به طور كامل شستشو شده يا پوست ميوه‌ها گرفته شود.

 

دكتر ديناروند درخصوص مارگارين يا همان كره گياهي نيز گفت: از آنجايي كه درصد اسيدچرب ترانس در اين كره بسيار بالاست و اسيدچرب ترانس در بين اسيدهاي چربي كه در روغن هاست خطرناك‌ترين است لذا با توجه به توصيه مجامع علمي بايد اسيدچرب ترانس را در اين محصولات به صفر برسانيم و به همين دليل وزارت بهداشت نيز توصيه مي‌كند كه روغن جامدي كه با اسيد چرب ترانس تهيه مي‌شود حذف شود.

 

وي درخصوص استفاده از نمك دريايي نیز گفت: نمك دريا خوراكي نيست و وزارت بهداشت مجوزي براي نمك دريا به عنوان خوراكي صادر نکرده است.

 

رئيس سازمان غذا و دارو با ذكر اين مطلب كه نمك‌هاي خوراكي با مجوز وزارت بهداشت نمك‌هاي تصفيه شده و كريستال است، از مردم خواست : با توجه به قيمت ارزان نمك در كشور نسبت به مصرف نمك‌هاي خوراكي كه كريستاله و با خلوص 99.7 درصد هستند اقدام كنند.

 

وي در ادامه گفت: مشكلي در تأمين نمك در كشور نداريم و نگراني ما مصرف بالاي نمك و بیماری فشارخون است كه بايد كنترل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار