به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، صادقی، تحلیلگر مسائل سیاسی امروز در نشست بصیرتی که به مناسبت گرامیداشت حماسه 9 دی با عنوان طوفان فتنه و کشتی نجات توسط بسیج اساتید این دانشگاه در خرم آباد برگزار شد، گفت: فتنه گران هشت ماه به اعتقادات و ارزشهای ملت ایران اهانت کردند؛ اما اهانت های آنها با خروش ملت ایران در 9 دی بی پاسخ نماند و با خلق حماسهای بزرگ برگ زرین دیگری بر تاریخ انقلاب اسلامی افزوده شد.
وی با بیان اینکه ملت ایران با خلق حماسه 9 دی خود فتنه گران را محاکمه کردند، افزود: اگر نظام فتنه گران را محاکمه می کرد، متحمل هزینه های سنگینی میشد.
این تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به اینکه حماسه 9 دی یک حماسه کاملا مردمی و بدون دخالت نظام بود، گفت: این حماسه با عقل جمعی و خرد جمعی ملت ایران شکل گرفت.
صادقی با بیان اینکه حماسه 9 دی طومار فتنه ای را که می خواست طومار اسلام و انقلاب را در هم بپیچد در هم پیچاند، ادامه داد: در جریان فتنه 88 ملت ایران زمانی متوجه شدند که دست هایی از خارج کشور بدنبال دخالت در امور کشورمان هستند برای دفاع از نظام و رهبری انقلاب به صحنه آمدند و حماسه 9 دی را خلق کردند.
وی برائت از فتنه و فتنه گران را از دیگر عوامل موثر در خلق حماسه 9 دی دانست و تصریح کرد: خلق حماسه 9 دی را نمی توان به یگ گروه خاص نسبت داد؛ چرا که تمام گروههایی که دل در گرو نظام داشتهاند در خلق این حماسه نقش ایفاء کردهاند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی ریشه های شکل گیری فتنه 88 را در خصومت های غرب و نظام سلطه، همراهی برخی از کشورهای مرتجع عربی با غرب، گروههای اپوزوسیون ضد انقلاب و تجدیدنظرطلبان و قدرت طلبان دانست و گفت: سوالی که در اینجا مطرح است این است که چرا دولت عربستان در برههای که دولت احمدی نژاد بر کشور حاکم نیست و دولت اعتدال جایگزین آن شده است باید برای ضربه زدن به ایران به مانند گاو شیرده شیرهای نفت خود را باز کند.
صادقی با اشاره به اینکه خصومت غرب و نظام سلطه با ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی ایران آغاز شده است، تصریح کرد: تجدیدنظرطلبان با طرح گفتمان جدیدی به مانند گفتمان جمهوریت در مقابل گفتمان انقلاب اسلامی همواره تلاش کرده اند که انقلاب اسلامی را از ماهیت اصلی خود دور کنند تا در نهایت پس از نابودی فلسفه وجودی انقلاب اسلامی این انقلاب یک حکومت جمهوری دموکراتیک شبیه غرب را در کشور حاکم کنند.
وی با بیان اینکه حاکمیت جمهوری دموکراتیک بر کشور نتیجه ای جزو هضم گفتمان انقلاب اسلامی در گفتمان مسلط جهانی که همان گفتمان لیبرال دموکراسی است نیست، تصریح کرد: با تمام هجمه ها و دسیسه های که علیه کشورمان شده است؛ اما خوشبختانه امروز از بسیاری از بحران ها عبور کرده ایم و کشور به ی ثبات دست یافته است.