بنت الهدی منوچهری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص راهپیمایی 9 دی و اتفاقات سال 88 بیان کرد: باید این مسئله را به خوبی واکاوی کرد که فتنه سال 88 از کجا کار خود را آغاز و از چه منبعی نیرو میگرفته است؟
حادثه کوی دانشگاه پیش زمینه فتنه سال 88 بود
وی افزود: فتنه و جریانی که در سال 88 دست خود را رو کرد در حادثه کوی دانشگاه در سال 78 شکل گرفت؛ که به لطف خدا و درایت رهبری انقلاب و بصیرت مردم در 23 تیر سال 78 در نطفه خفه شد.
این فعال دانشجویی با بیان این نکته که عوامل و تفکر آن حادثه اما به دنبال فرصت مناسب جهت ضربه زنی به نظام بودند و این فضا در سال 88 برای آنان رقم خورد، گفت: در انتخابات سال 1384 اتفاقی بزرگ از سوی مردم رقم خورد و آن گردش قدرتی بود که برای صاحبان اصلی آن قابل درک نبود و از این زمان کار شکنیها اغاز شد.
مسئول کانون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مشهد تلاش برای کارشکنی در دولت نهم را تلاشی در مسیر بازگرداندن قدرت در محدوده افراد خاص دانست و بیان کرد: تلاش بسیاری برای متوقف کردن دولت برآمده از آرای مردم در سال 84 صورت گرفت که اوج این تلاشها را در انتخابات سال 1388 به وضوح دیدیم.
بغضهای در گلو مانده صاحبان قدرت در سال 88 سر باز کردند
وی بغضهای مانده در دل برخی صاحبان قدرت در کشور را در پیش بردن اتفاقات سال 88 موثر دانست و گفت: این بغضها زمینه ساز فتنه سال 88 شدند و کسانی که تائیدیه شورای نگهبان را جهت حضور در انتخابات به عنوان کاندید گرفته بودند با آستانه تحمل پایین کار را به جنجال کشاندند.
منوچهری در ادامه با بیان این نکته که کاندیداهایی که قانون را به راحتی زیر پا و تحمل پذیرفتن شکست را نداشتند نباید وارد عرصه انتخابات میشدند، بیان کرد: اگر این افراد که با انتخاب نشدن خود کشور را تا لب پرتگاه به فرموده رهبری انقلاب بردند رای میآوردند، قطعا با هر مخالفتی که رو به رو میشدند کشور را وارد صحنه نبرد میکردند.
ارتباط مهدی هاشمی با خزانه داری آمریکا قابل بخشش نیست
این فعال دانشجویی مهدی هاشمی را یکی از فعالان موثر و جزء سران فتنه دانست و متذکر شد: این که مهدی هاشمی با وزارت خزانه داری آمریکا ارتباط میگیرد را چگونه باید توجیه کرد؟ چرا باید فرزند ارشد یکی از خواص کشور از آمریکا بخواهد تحریمها را علیه مردم کشورش تشدید کنند؟
مسئول کانون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مشهد بخشش مهدی هاشمی را غیر ممکن دانست و افزود: فرزند هاشمی را نمیتوان بخشید زیرا وی برای بازگشت خود به قدرت، مردم را در تنگنای اقتصادی قرار و این شرایط را ناجوانمردانه به دولت دهم نسبت داد.
وی با بیان این نکته که دو کاندیدای انتخاباتی با بیتوجهی به قانون خود را تبدیل به سران فتنهای بزرگ کردند بیان داشت: سران فتنه قانون را تا جایی قبول داشتند که آنها را تائید کنند و پس از رای نیاوردن در انتخابات سال 1388 شورای نگهبانی را که با تائیدش وارد انتخابات شده بودند زیر سئوال بردند.
مکانیزم صندوق رای صیانت از آرای مردم است
منوچهری در ادامه با بیان این نکته که آیا سران فتنه نمیدانند که در ایران روابط بر ضوابط ارجحیت دارد، افزود: مکانیزم صندوق رای در کشور یک هدف را دنبال میکند و آن صیانت از آرای مردم است. همان مکانیزمی که در سال 1392 روحانی را رئیس جمهور کرد.
این فعال دانشجویی ادامه داد: سران فتنه کار را در سال 88 به جایی رساندن که عکس امام (ره) در 16 آذر سال 88 پاره شد و در روز عاشورا توهین به اصل ولایت فقیه و بیحرمتی به عزای حسینی صورت گرفت و ایرانیها را شرمنده امام حسین(ع) کرد.
مسئول کانون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مشهد نامه ارسالی به رهبر انقلاب از سوی برخی خواص کشور را عامل اصلی در ایجاد فتنه سال 88 دانست و گفت: نامه بدون سلام و والسلام یکی از خواص در چهار روز قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 به رهبر انقلاب زمینه ساز اتفاقات تاسف بار بعدی در کشور شد.
وی ادامه داد: این نامه به رهبر انقلاب قبح کار را شکست و موجب نمایان شدن زشتیهای بسیار زیاد در اتفاقات پس از انتخابات شد و این نامه در حقیقت زمینه را برای آغاز شدن بی حرمتیهای بعدی از جمله توهین به امام (ره)، اهانت به اصل ولایت فقیه و عزای حسینی را شامل شد.
منوچهری در ادامه با بیان این نکته که سران فتنه تلاش داشتند میان نظام و عاملان اصلی آن یعنی مردم اختلاف ایجاد کنند، گفت: هدف اصلی سران فتنه سست کردن پایههای نظام بود به نحوی که بدنه مردم را از نظام دور کرده و هر گونه که دوست دارند کشور را اداره کنند.
مسئول کانون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مشهد در ادامه 9 دی را پایان دهنده به تمام دسیسهها دانست و با بیان این نکته که دست خداوند از آستین ملت بیرون آمد، افزود: پس از اهانت فراموش نشدنی فتنه گران به صاحت مقدس امام حسین (ع) و به جوش آمدن غیرت مردم کار برای فتنه گران به پایان رسید.
9 دی اتمام حجت مردم با فتنه گران بود
این فعال دانشجویی حماسه 9 دی را اتمام حجت مردم با فتنه گران دانست و متذکر شد: راهپیمایی 9 دی پاسخ قاطعی بود به تمام ابهاماتی که فتنه گران در ذهن مردم با پشتیبانی قوی رسانهای غرب ایجاد کرده بودند و مردم راه خود را برای جهان، باری دیگر مشخص کردند.
وی با اشاره به سکوت معنادار سران فتنه تصریح کرد: این سکوت ما را به این پاسخ میرساند که سران فتنه نمی توانند در برابر جانبداری ضد انقلاب از فتنه و طرفداری آمریکاییها و منافقین عکس العمل نشان دهند زیرا آن زمان این دشمنان قسم خورده نظام خواهند گفت که این شما بودید که از ما کمک خواستید و حال از ما اعلام برائت میکنید.
ایستگاه پس از حصر بی درنگ اعدام است
منوچهری در ادامه با بیان اینکه این فتنه در سال 88 برای کشور مشکلات بسیاری را ایجاد کرد گفت: هتک حرمت آبروی اسلام، تبدیل کردن صحنه عزت ملی به تشنج و راهپیمایی غیرقانونی، امیدوار کردن جبهه دشمن، تمکین نکردن به قانون و رای مردم، آسیب رساندن به اموال عمومی و ایجاد اضطراب در میان ملت و غیره از گناهان نابخشودنی است که باید سران فتنه به آن پاسخ دهند.
این فعال دانشجویی در پایان با اشاره به قتلهایی که در فضای آشوبهای خیابانی ایجاد شدند، گفت: بسیاری از منتقدان بدانند به جای زیر سئول بردن حصر باید از خداوند ادامه داشتن آن را بخواهند؛ زیرا ایستگاه پس از حصر با توجه به اتفاقات صورت گرفته در سال 88 اعدام سران فتنه خواهد بود.