کدخدایی در گفتگو با گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» در رابطه با حماسه نه دی گفت: تاریخ انقلاب اسلامی ایران تاریخی است مملو از حماسه های مختلف و اصولا انقلاب اسلامی ما و پیروزی نهضت اسلامی به رهبری حضرت امام یک حماسه واقعی است که در جهان اتفاق افتاد و مردم پور شور ما در همه مقاطع پشتیبان و حامی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند. با هوشیاری و ایثارگری های مردم در هشت سال جنگی که به نظام ما تحمیل شد و حمایت های حضرت امام راحل به نقطه مثبتی رسیدیم. در سایر مشکلات هم به این صورت عمل کردیم یعنی اینکه هر وقت مردم ما احساس کنند که توطئه ای به نظام مقدس و شجره طیبه وارد شده است و هدف قرار گرفته شده یکپارچه به صحنه آمده و از حریم انقلاب اسلامی دفاع می کنند.
کدخدایی با اشاره به اینکه انتخابات سال 88 یک فرصت بود برای کشور ما خاطرنشان کرد: دشمن تلاش داشت فرصت را تبدیل کند به یک تهدید زمانی که مردم احساس کردند چنین وضعیتی وجود دارد به صحنه آمدند و مردم حماسه شور آفرین را آفریدند که تمام جهانیان شاهد بودند و در واقع همه توطئه ها را کنار زدند بنابراین نه دی حماسه ای بود از سلسله حماسه های که مردم ما در تاریخ انقلاب اسلامی ایجاد کردند.
عضو اسبق شورای نگهبان در خصوص هدایت و رهبری شجاعانه و مدبرانه مقام معظم رهبری تصریح کرد: هدایت های رهبری باعث شد که مردم به صحنه آمدند و دست رد زدند به سینه دشمن و توطئه دشمن را در نطفه خفه کردند. فتنه 88 آسیب های فراوانی را بر ما و نظام زد که برخی از این آسیب ها جبران ناپذیر است و آن طور که کارشناسان اقتصادی می گویند جریان فتنه 88 در معیشت مردم و بر ارتباط اقتصادی کشور تزلزل ایجاد کرد و مهم ترین آن در بخش تشکیل تحریم های اقتصادی که بعد از این قضیه شاهد بودیم تحریم های ناروائی در مقابله با مردم و جمهوریت نظام در آن سال وضع کردند در سال 88 شور انتخابات خوبی بین مردم ایجاد شده بود و مردم و کشور به یک ثبات و درجه عالی هم در داخل و خارج از کشور رسیده بودند اما متأسفانه اقدامات نابخردانه برخی از افراد در ایجاد فتنه موجب شد ثبات سیاسی ایران دچار تزلزل شود.
وی افزود: به هر حال تحریم ها و مباحث دیگری که بسیار جنبه روشنی دارد خسارات سنگینی در حوزه های حقوق بشری با بهانه جویی های که غربی ها کردند در مورد استناد به برخی از رضایتنامه ها در انتخابات 88 اتفاق افتاد و حتی شنیده می شد که گزارشگر شورای حقوق بشر سازمان ملل به صورت یک طرفه گزارشاتی را علیه کشورمان تنظیم می کند و گزارشات اخیر او نیز در مورد افرادی بود که در فتنه 88 حضور داشتند مانند فردی که بعد از فعالیت های که در سال 88 در ایران داشت به اروپا فرار کرد و در آنجا به افراد ضدنظام و کسانی که پیشرفت مردم و کشور برایشان مطرح نیست کمک کرد. اینها مجموعا خساراتی است که قابل ارزیابی دقیق نیست وبه دلیل گستردگی اش باید سران فتنه به اقداماتی که انجام داده اند جواب بدهند و کسانی که از اینها حمایت و سکوت نیز کرده اند در حالت پاسخ باید قرار بگیرند.
کدخدایی در رابطه با دادگاهی شدن سران فتنه گفت: عده ای به علت فعالیت های فتنه 88 محاکمه شدند و برخی هم به خارج فرار کردند و پناه بردند به حامیان خودشان اما در رابطه با سران فتنه به نظر می رسد که ما هم مطالبه مان این است که دادگاهی تشکیل شود و به مجازات اقداماتشان برسند.خوب واقعاً چه دادگاهی می تواند این وضعیت را ترسیم کند و بررسی کند که چه مجازاتی در مقابل این همه خساراتی که به کشور و مردم وارد شد امکان پذیر باشد که به این افراد اعمال شود.
کدخدایی درباره رافت جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: نظام اسلامی افرادی را که در فتنه 88 به عنوان نقش اصلی فرماندهی می کردند را از جامعه دور کرد تا آرامش به جامعه برگردد و هر زمانی که مصلحت ایجاد شد یک محاکمه واقعی صورت بگیرد چون معتقدم این افراد در دادگاه مردمی و نزد مردم خوب ما محاکمه شده اند و بهتر از هرکس دیگری می دانند که مجازاتشان چیست و آنها را نخواهند بخشید ما معتقدیم جمهوری اسلامی ایران چه بخواهیم و چه نخواهیم حرکتش رو به جلو و پیشرفت است و حرکت فزاینده ای که را آغاز کرده است با نفس های حضرت امام و با تدابیر رهبر بزرگ انقلاب ادامه می دهد.
وی افزود: پیشرفت کشور چیزی نیست که کسی بیاید این شمع روشن را خاموش کند چرا که خاموش شدنی نیست اما به نظر می رسد که عدالت و انصاف رعایت شود و قبل از گذشت سالها برای نسل جدید ما و آینده ما روشن شود که چه کسانی خیانت کرده اند و چه کسانی مرتکب چه جرایمی شده اند برای این مسئله لازم است که محاکمه ای صورت بگیرد. حالا اگر محاکمه ای صورت گرفت و مجازات تعیین شد باید ببنیم نظام در چه مسیری قرار خواهد گرفت اما اینکه ما بگوییم مجازات نباشد و در مقابل جرایمی که اتفاق افتاده است سکوت کنیم این پذیرفته نیست و مردم هم ما را نخواهند بخشید و این را باید دقت کرد که خدای نکرده این حق الناسی که به گردن همه ما است در واقع تا آخر راه برگردن ما نباشد.