فیروز اصلانی در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به بزرگداشت حماسه 9 دی و ضرورتهای تعیین شده از سوی برخی افراد برای عذرخواهی اظهار داشت: جریان فتنه سال ۸۸ به هیچ وجه سمت و سویش احمدینژاد نبود بلکه بحث برخورد با نظام جمهوری اسلامی بوده است چراکه حرکاتی که در جریان فتنه ۸۸ به وقوع افتاد دقیقا چارچوبهای نظام اسلامی را نشانه رفت و به هیچ وجه بحث شخص احمدینژاد وجود نداشت.
وی با بیان این مطلب که ممکن است عدهای نسبت به یک شخص ایراد داشته باشند، افزود: اصل قضیه حرکت جریان فتنه و انگیزه اصلی آنها براندازی نظام بود که در این جریان رسانههای خارجی و گروهکهای ضدانقلاب از بهائیت تا فراماسونیها، چریکهای فدایی و تمام گروههای ضدانقلابی خارج از کشور با دشمنان داخلی و خانگی هم دست شده بودند.
اصلانی با تاکید بر اینکه آغاز و انتهای جریان فتنه مشخص نیست، ادامه داد: فتنه طیف بسیار وسیعی را در بر میگیرد کمااینکه افراد خاصی از داخل مقابل نظام ایستادند، جریانی از داخل دایره نظام با خارج از دایره نظام با هم پیوند خورده و جریان فتنه را ساختند و به دنبال براندازی نظام رفتند، به همین دلیل به استوانههای نظام سیاسی یعنی ولایت فقیه حمله کردند و در تجمع فریادهای ضد انقلاب و جمهوریت سر میدادند.
اصلانی با اشاره به وجود ولایت فقیه در جایگاه عمود و خیمه انقلاب، متذکر شد: مهمترین وجه تمایز نظام سیاسی ایران با همه نظامهای سیاسی دیگر ولایت فقیه است یعنی رهبری به عنوان یک مجتهد آگاه و عادل در راس هرم قدرت سیاسی قرار دارد.
وی در ادامه به شکستن حرمت ها و اهانت به جایگاه ولایت فقیه از سوی فتنه گران اشاره کرد و افزود: بحث احمدینژاد نبود چراکه جریان فتنه خواهان کسب منافع شخصی بود برایش منافع مهم است و در این راه همواره با هر گروهی از قبیل چریکهای فدائی، رضا پهلوی، فراماسونی و بهائیت همکاری کردند.
اصلانی به ماجرای تلفنی خود و یکی از دوستانش که عضو ستاد موسوی بود، اشاره کرد و با بیان این مطلب که من با وی تلفنی صحبت کردم و گفتم به آقای موسوی بگویید که با جریانات بهائیت، فراماسونی و چریک فدائی مرزبندی کند، تصریح کرد: چندین بار این مسئله را تکرار کردم اما بعد از مدتی وی از ستاد موسوی بیرون آمد و من به گفتم موسوی را رها نکنید و از ستاد بیرون نیایید اما در جواب گفت آقا شما میگویید من آنجا باشم و به بیرون نیایم؟! فضا به گونهای است که اصلا امکان حضور من نیست، اینها به بهانه خط امام(ره) وارد شدند اما در حال حاضر برای براندازی نظام کار میکنند، این دوست من یکی از اساتید دانشگاه و دوست صمیمی من از دهه ۶۰ است که حتی بعد از جریانات ۸۸ نیز به زندان هم رفت، این حرفها و بحثها مرتبط با احمدینژاد نبود کسی که عضو ستاد موسوی بود، میگوید و اعمال و رفتار موسوی و همراهانش این را نشان میداد.
اصلانی با بیان این مطلب که سیاست های مدبرانه رهبری معظم انقلاب همان سیاست امام(ره) و سیاست حضرت علی (ع) است، گفت: رهبری معظم انقلاب برای برگشت به مسیر اصلی تذکرات مختلفی دادند که دیر نشده است اما اینها عمل نکردند و حرکت طوری بود که برایشان اتمام حجت شود.
اصلانی ادامه داد: امام(ره) نیز در مقابل جریان منافقین و بنی صدر تا روزی که بنی صدر با بزک زنانه سوار هواپیما شده و از کشور فرار کرد و به فرانسه رفت، وی را تشویق کردند و گفتند آقای بنی صدر این گرگها را از دور خودتان دور کنید و به درون نظام برگردید من میخواهم شما به نظام برگردید و برای نظام کتاب بنویسید.
وی با تاکید بر اینکه رفتار و اعمال فتنه گران از روی اشتباه نبود بلکه عامدانه و تمام رفتارها براساس برنامهای از پیش تعیین شده بود، ادامه داد: رهبری معظم انقلاب در نوروز سال ۸۸ در مشهد اعلام کردند که مسئولین هوشیار باشید که یک عده قصد دارند بیایند که اعلام تقلب اعلام کنند.
اصلانی گفت: روز چهارشنبه ۲۲ خرداد تیتر یک کیهان «آشوب بعد از انتخابات» بود و مشخص شد که برنامه عامدانه بود و اشتباهی صورت نگرفته بود اگر فرآیند انتخابات به نحوی بود که اینها پیروز میشدند هیچ اتفاقی نمیافتاد و برای براندازی به جلو میرفتند ولی اگر پیروز نمیشدند تقلب اعلام میکردند و مردم را به خیابانها دعوت کرده و آشوب و گردنکشی سیاسی میکردند و همان انقلاب مخملی یا رنگی که ما نام میبریم را پیاده میکردند.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: برخی از افراد میخواهند قضیه جریان فتنه را از سطح یک جریان براندازی علیه نظام سیاسی به سطح جریان برخورد با احمدینژاد تقلیل و کاهش دهند که این یک توطئه حساب شده است.