آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۸۳۰۷

تخریب عمارت تاریخی «عالی قاپو» توسط دانشگاه هنر اصفهان تکذیب شد

خبر تخریب بخشی از ساختمان عالی قاپو اصفهان در مجاورت دانشگاه هنر این شهر و ساخت و ساز غیر مجاز در این محدوده، از سوی مسئولان تکذیب شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، روز گذشته خبری در شبکه‌های اجتماعی و برخی رسانه‌ها مبنی بر تخریب بخشی از عمارت تاریخی عالی قاپو اصفهان که در مجاورت ساختمان توحید خانه دانشگاه هنر اصفهان قرار دارد، منتشر شد.

 

محتوای این خبر حکایت از تخریب بخشی از این عمارت تاریخی برای توسعه و ساخت و ساز جدید در دانشگاه هنر بود، که با ممانعت نیروی انتظامی متوقف شده است؛ اما پس از چند ساعت این خبر از سوی همه مسئولان مربوطه تکذیب شد.

 

فریبا خطابخش، سرپرست پایگاه نقش جهان در رابطه با تخریب بخشی از ساختمان توحید خانه دانشگاه هنر اصفهان به رسانه‌ها گفت: این بخش هیچ ارزش تاریخی خاصی نداشته است و با هماهنگی پایگاه تخریب شده است. بخش تخریب شده دو تیغه الحاقی سیمانی و جدید بوده است که چند سال پیش توسط مسئولان دانشگاه لحاظ شده بوده است و امروز به صلاحدید آن‌ها تخریب شده است.

 

جباری، مدیر روابط عمومی دانشگاه هنر اصفهان نیز در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، با اشاره به جنجال سازی اشتباه در این رابطه بر این نکته تاکید کرد که این دیوار هیچ ارزش تاریخی نداشته و تنها یک دیوار جدید بوده که به قصد مرمت اصولی برداشته شده است.

 

وی تاکید کرد: این یک اقدام در جهت بازسازی بخشی است که در داخل دانشگاه کاربری آموزشی داشته و حالا با تصمیم جدید قرار است متخصصان مرمت سازی بر روی آن کار کنند. به علاوه که ما خودمان مدعی حفظ میراث فرهنگی هستیم و به عنوان اولین دانشگاه کشور که مقطع دکتری مرمت آثار تاریخی را آموزش می‌دهیم، مرمت بسیاری از اماکن تاریخی اصفهان را با همکاری سازمان‌های مربوطه در دستور کار داریم.

 

مدیر روابط عمومی دانشگاه هنر اصفهان تصریح کرد: این اقدام شایعه از بی اطلاعی و ناآگاهی برخی افراد بوده و تمام هماهنگی‌های لازم برای این اقدام از جمله با میراث فرهنگی استان انجام شده است.

 

لازم به ذکر است، مسئولان شهری اصفهان نیز غیرقانونی بودن ساخت و ساز دانشگاه هنر در این محدوده را تکذیب کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار