کد خبر:۳۷۸۵۴۸

اولین مرکز مشاوره و روان‌شناختی دانشگاه فرهنگیان در یزد تاسیس شد

اولین مرکز خدمات مشاوره و روان‌شناختی دانشگاه فرهنگیان در یزد تاسیس شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، اولین مرکز خدمات مشاوره و روان‌شناختی دانشگاه فرهنگیان در بخش‌های پذیرش، مشاوره عمومی، مشاوره انفرادی، مشاوره مذهبی، روانپزشک و پزشک عمومی با تجهیز ۲۵۰ میلیون ریال، با حضور نامداری، سرپرست؛ فرهادیان، معاون اداره راهنمائی و مشاوره دانشگاه فرهنگیان کشور؛ فرمانداریزد، مدیرکل آموزش و پرورش پنجشنبه در پردیس شهیدان پاکنژاد یزد تاسیس شد.

 

در حاشیه این مراسم سالن بدن سازی این دانشگاه نیز مورد بهره برداری قرارگرفت، این سالن دارای ۲۱ دستگاه ورزشی است که با اعتبار نزدیک به ۳۰۰ می‌لوین ریال تجهیز شده است.

 

همچنین کلاس هوشمند مجهز به ۱۷ دستگاه رایانه، برد هوشمند، ویدئو پروژکتور و سایر امکانات جانبی به اعتبار ۵۰۰ میلیون ریال و محل فعالیت انجمن‌ها و کانون‌های پردیس نیز با هزینه ۳۰۰ میلیون ریال افتتاح و مورد بهره برداری قرارگرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار