به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، رئیس سازمان محیط زیست و معاون رئیس جمهور در جریان امضای تفاهم نامه همکاری فی مابین وزارت علوم و سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه در ماه های گذشته تلاش های فراوانی در راستای تنظیم این تفاهم نامه همکاری انجام شده است، گفت: این تفاهم نامه کار خوبی است که دولت تدبیر و امید در راستای توجه ویژه به محیط زیست به عنوان یکی از محورهای اصلی دولت با رویکرد جدی در آن دنبال می شود.
رئیس سازمان محیط زیست ادامه داد: تفاهم نامه همکاری امروز در راستای تحقق حفاظت از محیط زیست انجام می شود که باید با همکاری بخش های مختلف، دانشجویان و دانشگاهیان در ابعاد و زمینه های مختلف انجام شود چرا که ما هر روز در موضوعات محیط زیست با جنبه های تخصصی تری روبرو هستیم که چالش ها را پیچیده تر می کند و لزوم استفاده از ظرفیت های علمی دوچندان می شود.
وی ادامه داد:در همین راستا برای مثال هزاران پژوهشگر در خصوص صحت گرم شدن زمین و اینکه این موضوع پدیده ای انسان ساخت است یا خیر به پژوهش پرداختند که این گروهای پژوهشی در سراسر دنیا با مطالعات خود پی بردند این پدیده یک پدیده ساخت انسان است و صحت دارد تا تمامی سیاست های اقتصادی و محیط زیستی بر پایه آن تنظیم شود.
ابتکار در ادامه بیان داشت: ما هر روز با مسائل پیچیده تری روبرو هستیم که نیاز به پژوهش را بیشتر نشان می دهد اگر چه خوشحالیم که در حال حاضر شورای پژوهش در استان ها فعال است.
وی ادامه داد: ما اگر بتوانیم نگاه علمی را تقویت کنیم به ویژه در حوزه تاسیس شرکت های دانش بنیان، دانشگاه ها و مراکز و تجهیزات و توان بالا در خصوص حل مشکلات محیط زیستی به نتایج مطلوبی می رسیم نظیر اینکه اگر چنین مطالعاتی وجود داشت مشکلاتی که برای سد گتوند پیش آمد، رخ نمی داد.
رئیس سازمان محیط زیست خاطرنشان کرد: یکی دیگر از نکاتی که باید به آن توجه ویژه داشت توجه به ظرفیت های آموزشی است چرا که اغلب رشته های که ما داریم با محیط زیست سر و کار بسیار نزدیک دارد در حالی که در دروس تدریس شده ردپای از محیط زیست دیده نمی شود و ما باید ردپای محیط زیست را در تمام رشته های علمی مشاهده کنیم.