فرید فروزنده در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با اشاره به فرا رسیدن هفته وحدت گفت: تفرقه بحثی است که همواره از زمان پیامبر شاهد بودیم و انسان های پست و رذل در پی اهداف کثیف خود به جدایی میان پیروان پیامبر و ائمه اطهار تلاش میکردند.
وی گفت: متاسفانه در چند سال اخیر بحث تفرقه انداختن بین شیعه و سنی پر رنگ تر شده است.
مسئول فضای مجازی بسیج دانشجویی پیام نور آستارا گفت: یکی از اهداف دشمن تفرقه و از بین بردن وحدت است، چراکه نبود وحدت باعث سست شدن و رو به زوال رفتن مسلمانانیت خواهد شد.
فروزنده گفت: اگر در یک خانواده وحدت و یکپارچگی نباشد، هیچ وقت خانواده به هدف خود نخواهند رسید؛ یک جامعه هم نمادی از خانواده بزرگ است. متاسفانه ما با داشتن اهداف و برنامه ریزی های مختلف در مرحله عمل موفق نبوده ایم.
وی گفت: دشمن همواره از وحدت میان مسلمان میترسد، زیرا اسلام را هر ذهن آزادی قبول دارد.
فعال دانشجویی اهل تسنن گفت: چه بسا که بسیاری از بدکاران و گناه کاران در مقابل حقیقت اسلام قلب هایشان ترک برداشته است. آن ظالمان میخواهند مردم را با مشغله های دنیوی، از زندگی اخروی دور نگه دارند و حقیقت را بد جلوه دهند، تا خودشان را خوب جلوه گر سازند.
فروزنده گفت: بهترین کاری که میشود انجام داد این است که اول قبول کنیم برادران اهل سنت خلفا و فلانه بنت فلان نیستند که آنها را قصاص کنیم و چنانچه اگرهم باشند ما باید مصداق «اطیعوا الله و الرسول و اولوا الامر» باشیم؛ و بدانیم که در زمان فتنه، از شیعیان دلسوز دین چه خواستند.
وی سعه صدر، صبر، بصیرت، دشمن شناسی دقیق، حکمت و انتشار علوم و معارف اصیل اهل بیت(ع) به شکلی متقن و اصولی و توام با احترام و ادب را از رفتارهای متقابل شیعه و سنی عنوان کرد.
مسئول فضای مجازی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور آستارا گفت: آینده مملکت در دست دانشجویان است.
فروزنده گفت: دشمن سعی میکند در بین دانشجویان اهل تسنن و تشیع تفرقه ایجاد کند. آنها از دانشجو های رتبه اولی ما استفاده می کنند و بعد از بهرهبرداری بی هویت ولشان می کند، آیا همین دانشجوها نمیتوانند در کشور خودشان بدرخشند.
وی گفت: باید زمینه ها فراهم شود و جلساتی در دانشگاهها با حضور دانشجویان شیعه و سنی تشکیل بشود و دانشجویان نظر بدهند؛ حکومت وقتی موفق خواهد بود که دلها و افکار انحرافی نباشد.
فعال دانشجویی اهل تسنن گفت: باید افکار اسلامی از قالب تفکر اسلامی دربیاید و در عمل تجلی بشود؛ همان طوری که امام خمینی (ره) این کار را کرد و ما نیز باید راه این بزرگوار را درخشان تر ادامه دهیم .