کد خبر:۳۷۹۷۷۷
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان:

قوه قضائیه با برخورد قاطعانه با هاشمی مانع از رانت‌خواری آقازاده‌های دیگر شود

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: قوه قضائیه یک بار دیگر با برخورد قاطعانه و عادلانه، درس عبرتی به تمام آقا‌زاده‌ها از جمله مهدی هاشمی بدهد و با این اقدام خود؛ جلوی بعضی از آقا زاده‌هایی که فکر استفاده از رانت و استفاده از قدرت خاندان خود را دارند، بگیرد.

سید محمد صادق تقوی، دبیر جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، در رابطه با آغار ثانیه شماری‌ها برای اعلام حکم مهدی هاشمی گفت: با توجه به فرمایش امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه «محافظه کاری قتلگاه انقلاب اسلامی است» و با توجه به گزارشات کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی و اعترافات شاهدان و خاطیان فتنه ۸۸ و همچنین تضادهای مالی و اقتصادی مهدی هاشمی که برای سران هر سه قوه مشخص می‌باشد؛ قوه قضائیه باید قاطعانه برخورد کند.

 


وی ادامه داد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری در همایش بزرگ مبارزه با فساد مالی و طبق آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی ایران در رباطه با نظام برابری در رابطه با فساد مالی و اقتصادی مهدی هاشمی باید خیلی قاطعانه و جدی و طبق قانون و عدالت محاکمه شود.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه چنانچه بخواهد کوچک‌ترین اهمالی در این رابطه صورت بگیرد فساد از جمله این خاطیان ریشه دوانیده و‌ام الفسادی برای جامعه خواهد ماند، بیان داشت: در صورت هرگونه اهمالی؛ این امر مخالف و متناقض با آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

 

تقوی افزود: از قوه قضائیه درخواست می‌کنیم که یک بار دیگر با برخورد قاطعانه و عادلانه در این زمینه، درس عبرتی را به تمام آقا‌زاده‌ها از جمله آقای مهدی هاشمی بدهد و با این اقدام خود؛ جلوی بعضی از آقا زاده‌هایی که فکر استفاده از رانت و استفاده از قدرت خاندان خود را دارند، بگیرد.

 

وی با تاکید بر اینکه محاکمه‌ جدی مهدی هاشمی می‌تواند هشداری برای دیگران باشد تا از فسادهای بزرگ‌تر و بیشتری جلوگیری کند، خاطرنشان کرد: ما دانشجویان به عنوان پرچمداران انقلاب اسلامی و با عزم و حراست خود از حرکت جهادگونه قوه قضائیه پشتیبانی و حمایت خواهیم کرد.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پایان گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند: در امر مبارزه نباید هیچ گونه تبیعضی دیده شود و با هر مسلک باید برخورد یکسان صورت بگیرد؛ از قوه قضائیه نیز می‌خواهیم که برخورد جدی قاطعانه و بدون اهمال و کوچک‌ترین سستی انجام دهد و شاهد هیچ گونه تناقض و بی‌عدالتی نباشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار