کد خبر:۳۸۰۰۱۴
یزدانی در گفت‌و‌گو با «خبرگزاری دانشجو»:

سیره پیامبر اکرم(ص) سیره‌ای به سمت آرامش و جاودانگی است

مسئول هیات فاطمیون دانشگاه یزد ضمن تبریک به مناسبت هفته وحدت و ولادت پیامبر اکرم (ص) گفت: سیره پیامبر اکرم (ص) سیره‌ای به سمت آرامش و جاودانگی است. 

یزدانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، ضمن تبریک به مناسبت ولادت پیامبر اکرم (ص) گفت: اساس دین مبین اسلام برپایه‌عقلانیت است که خداوند در اکثر آیات به تفکر و تدبردر نشانه‌هایش اشاره می‌کند. 

وی افزود: در تمام طول تاریخ کسانی بوده‌اند که بدون استدلال و براساس شعارهایی که خود از آیات و روایات برداشت می‌کردند اسلام را تفسیر کردند و لطمه‌های زیادی به جهان اسلام زدند. 

 

مسئول هیات فاطمیون دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: متاسفانه افراط‌ و تفریط در مبحث وحدت باعث بروز مشکلاتی می‌شود که یکی از نمونه‌های افراط، آزرده خاطر کردن دل ائمه اطهار است که در روایات داریم «کسانی بودند که با سب و دشنام دادن به دشمنان از راه ولایت خارج شدند». 

 

یزدانی ادامه داد: ازنمونه‌های تفریط نیز می‌توان به این اشاره کرد که بعضی از مردم نسبت به اوضاع زمان خود بی‌تفاوت بودند و هنگامی که معصوم دستور به جنگ با دشمنان می‌داد، بازهم سکوت می‌کردند و مردم را از جنگ می‌ترساندند. 

 

وی افزود: گرایش جهان تشیع کنونی؛ به علمداری رهبر انقلاب اسلامی به سمت عقلانیت بوده‌است و تفسیر درستی از وحدت به جامعه ابلاغ نموده‌اند. 

 

مسئول هیات فاطمیون دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: مراد از وحدت امت اسلامی این است که مسلمانان در کنار حفظ مذاهب خودشان بر محور مشترکات دینی مثل توحید، قرآن، پیامبر اعظم (ص) و سنت و سیره نبوی در برابر خطراتی که اصل اسلام وجامعه مسلمانان را تهدید می‌کند، هم‌بستگی وهمدلی داشته باشند و از اختلاف‌های گوناگون مذهبی، سیاسی، نژادی، زبانی که موجب وهن و سستی امت اسلامی می‌شود، دوری کنند. 

 

یزدانی در پایان بیان کرد: پیامبر اعظم (ص) برای برپایی وحدت امت اسلامی راهبردهای گوناگونی داشته است که این مسئله درسیره آن حضرت به خوبی تجلّی یافته است و امروز جهان اسلام نیاز به آرامش درونی دارد که به سمت کمال پیش رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار