واکنش وزارت خارجه به مداخله جويي آرژانتين
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، سخنگوي وزارت امور خارجه با اشاره به ضرورت توجه به اصول حقوقي از جمله اصل برائت، عدم مداخله و احترام به حاکميت ساير کشورها، خطاب به دولت آرژانتين گفت: توصيه مي کنيم به جاي فرافکني و سوء استفاده تبليغاتي در پي شناسايي مرتکبان واقعي اين اقدام تروريستي باشيد که براساس اسناد و مدارک موجود در داخل آرژانتين عاملان واقعي آن قابل شناسايي هستند.
حسن قشقاوي افزود: از سال 1994 تاکنون دستگاه قضايي آرژانتين به رغم ادعاي خود مبني بر تحقيقات گسترده در اين خصوص، نتوانسته است حتي يک مورد سند حقوقي - قضايي محکمه پسند عليه ديپلمات ها و مقامات سياسي - نظامي کشورمان ارائه يا اثبات کند.
وي اضافه کرد: حداکثر سند ارائه شده ازجانب دادستان آرژانتيني شهادت هاي غيرمستقيم، سراسر کذب و تناقض گويي هاي برخي عناصر منافقينيا ديگر عناصر ضدانقلاب است که خود مورد پيگرد پليس بين الملل هستند.
سخنگوي دستگاه ديپلماسي گفت: قاضي گالئائو مسئول سابق تحقيقات اين پرونده که همچنان ادعاهاي واهي و غيرقابل اثبات وي عليه اتباع کشورمان عيناً مبناي سنارپوپردازيهاي دادستان نيسمان است، خود به اتهام فساد و رشوه 400 هزار دلاري محاکمه و از کار برکنار شد.
قشقاوي افزود: قاضي گالئائو نقش بارزي در امحاي اسناد و مدارک متقن و مستدلي داشت که همگي نشان از تصفيه حسابهاي داخلي صهيونيست ها در جريان اين انفجار داشت و درنهايت موجبات انحراف پرونده از مسير واقعي خود به سمت اتهام عليه اتباع کشورمان و در حاشيه امن قرار دادن مرتکبان واقعي را پديد آورد و اکنون همان ادعاهاي دروغين گالئائو در طراحي هاي نيسمان تکرار شده است.
سخنگوي وزارت امور خارجه تصريح کرد: اينکه قوه قضاييه آرژانتين تحت فشار، رشوه و تبليغات لابي صهيونيست ها مسير پرونده هاي قضايي را در جهت منافع صهيونيست ها و نه منافع ملت آرژانتين هدايت و پيگيري مي کند، توهين به فهم و شعور ملت آرژانتين و فريب افکار عمومي است.
قشقاوي با اشاره به آثار فرافکني ها خاطرنشان کرد: ادامه روند بي نتيجه تحقيقات آميا پس از گذشت پانزده سال و صرف ميليون ها دلار از جيب ملت آرژانتين براي سرپوش گذاردن بر نقش صهيونيست ها و عوامل داخلي آنها در انفجار آميا و ساير حوادث تروريستي در آرژانتين و متهم کردن ساير کشورها، نه تنها توهين بلکه تضييع حقوق ملت آرژانتين است که به نظر مي رسد همچنان در آينده ادامه خواهد داشت.
وي گفت: بدون ترديد، ملت آرژانتين استحقاق آن را دارد که از قوه قضاييه اي سالم برخوردار باشد؛ بنابراين پيشنهاد ما به دلسوزان، نخبگان، روشنفکران و حتي وکلا و قضات درستکار و صادق آرژانتين اين است که بيش از اين اجازه ندهند اعتبار و شأن ملت آرژانتين براي تأمين منافع صهيونيست ها و باندهاي فاسد در داخل آرژانتين به بازي گرفته شود./انتهاي پيام/