کد خبر:۳۸۱۱۷۸
مدیر همکاری‌های علمی و بین الملل سازمان بهره وری:

دانشگاه‌ها محل خوبی برای تبیین بهره وری است

مدیر همکاری‌های علمی و بین الملل سازمان بهره وری گفت: بحث سنجش‌های بهره وری از موضوعات مهم است و دانشگاه‌ها می‌توانند کمک خوبی برای این عمل داشته باشند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، بهزاد محمودی، معاون پایش نظارت و ارزیابی سازمان بهره وری کشور روز گذشته در مراسم تجلیل از پژوهشگران بر‌تر دانشگاه یزد در سالن شهید صدوقی یزد نیز با اشاره به پیوند موضوع بهره وری و اقتصاد دانش بنیان گفت: بحث سنجش‌های بهره وری از موضوعات مهم است که دانشگاه‌ها می‌توانند کمک خوبی برای این عمل داشته باشند.

 

وی افزود: ما دومین دوره جشنواره بهره وری را برگزار کردیم که در این دوره رشد کیفی در مقالات و پایان نامه‌ها و طرح‌ها بسیار مناسب بود و در ان رشته‌های مهندسی نیز سهم بالایی داشتند زیرا این احساس شده که ما نیاز به دستاوردهای به روز در زمینه‌های مهندسی داریم.

 

معاون پایش نظارت و ارزیابی سازمان بهره وری با اشاره به ارتباط با دستگاه‌ها گفت: ما با دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف در ارتباط هستیم که امیدواریم دراستان‌ها نیز دانشگاه‌ها بتوانند با نیازسنجی‌ها با مراکز مرتبط ارتباط برقرار کرده و در این راستا گام بردارند.

 

محمد مکون، مدیر همکاری‌های علمی و بین الملل سازمان بهره وری نیز در ادامه با اشاره به تاریخچه تشکیل بهره وری در جهان گفت: در ابتدای عضویت ایران در سازمان بهره وری ما در جهان فعالیتی نداشتیم؛ اما از سال ۷۲ این تشکیلات باز دوباره شروع به کار کرد و با بررسی‌های انجام شده، مشخص شد که ما می‌توانیم فرصت‌های زیادی از کشورهای آسیایی داشته باشیم که برای ان‌ها نیز برنامه ریزی شد.

 

وی افزود: بهره وری دهمین رئیس خود را دارد؛ اما متاسفانه هنوز مفهوم ان در جامعه جا نیافتاده است در حالی که مفهوم ان از ابتدای خلقت وجود داشته و هر فردی برای استفاده بهتر از امکانات فعالیت داشته است.

 

مدیر همکاری‌های علمی و بین الملل سازمان بهره وری تصریح کرد: بهره وری دو رویکرد بهبود مستمر و بهبود جهشی دارد که ما باید با استفاده از امکانات این بهبود‌ها را داشته باشیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار